EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki yazarım.

Hocam programlamayı nasıl öğrendiğinizi anlatacak bir rehber hazırlâmayı düşünüyor musunuz? 18'e girecek biri olarak küçük yaştaki kardeşimden öneri almaktan gurur ve onur duyarım şahsen.

Ellerinize sağlık. Pc'm olsaydı da indirebilseydim mobil versiyonu gelirse ilk indiren ben olacağım.

MEB'e satmayı düşündünüz mü? @312971 😅

Ayıp olmaz mı hocam? Hem bu open Source. İsteyen herkes kullanabilir.

Technopat'ın genel sorunu bu işte. Bilir kişi gelmeden birine yüklenme/aşağılama/zorlama. Arkadaş çok güzel bir şekilde yapmış. Siz diyorsunuz trojan var. Üstüne gittiniz boşu boşuna. Bakın bilir kişi ne diyor. Artık şu huydan vazgeçin.
Tabii ki yazarım.

Ayıp olmaz mı hocam?

Ayıp mayıp olmaz. MEB'e yaz.
destek@eba.gov.tr
Milli eğitim bakanlığı yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğü.
tel: 0 312 296 94 00.

Ayrıca rehber öğretmenin/Teknoloji tasarım öğretmeni/Bilişim Öğretmeni/Müdür ile paylaş. Yardımcı olurlar.
İstersen biraz daha geliştirip TeknoFest'de eğitim teknoloji alanında yarış. Kazanırsan maddi anlamda yardımcı olur sana.

Technopat'ın genel sorunu bu işte. Bilir kişi gelmeden birine yüklenme/aşağlama/Zorlama. Arkadaş çok güzel bir şekilde yapmış. Siz diyorsunuz trojan var. Üstüne gittiniz boşu boşuna. Bakın bilir kişi ne diyor. Artık şu huydan vazgeçin.
Helalliğimizi aldık konu kapansın.(Gerçek anlamda değil.)

İyi ki sonuç gelene kadar bir şey yazmadım, hemen atlasaydım Trojan diye ne üzülürdüm. Zaten atlamazdım uyarı verse bile herkes yazdığı için.

Ayrıca rehber öğretmenin/Teknoloji tasarım öğretmeni/Bilişim Öğretmeni/Müdür ile paylaş. Yardımcı olurlar.
Buna katılıyorum. Çevrende bilgili kişiler varsa yardım al. MEB gibi bir kuruma satmak için tekniğini biraz geliştirmen gerekiyor. Kodunu gizlemeyi çözmen lazım. Kendini geliştirmen gerekli.

Geliyor bootstrapper.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2021-01-11 140504.png
    Ek Açıklama 2021-01-11 140504.png
    112 KB · Görüntüleme: 132
Kıskandım ama @312971 şaka şaka başarılarınızın devamını dilerim.

Geliyor. Düzeltme olarak yazdırma, ileri, geri gitme, kaynak gösterme özelliği ekledim.
TheMarqE/ebanew: ? (github.com)
Aklıma bir fikir geldi. Bu program 77 MB ve çok büyük. Bir bootstrapper ile küçülteceğim. Bekleyin :)
Dediğim gibi öğretmenlerin ile görüş. Hatta TeknoFest'e katıl. İstanbulda değilsen de merak etme finallere kalırsan çok güzel oluyor :) Konaklama/Ulaştırma yardımcı oluyorlar :) Bir ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı