EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi neden bu kadar torpilliyorlar anlamıyorum ki benim yazılımlarım sizinkinden daha yararlı yazılımlar. Bu bir müstahaktır. İstediğin kadar takma ama yazılımlarında senin gibi basit yazılımlar.

Burada kimseye "basit" deme hakkınız yok siz de öylesiniz o zaman.

Bana emek verip yaptığın ve open Source olan bir program at. Kaynak kodlarına bakayım. Anlayamazsam ellerinden öperim .

Üzgünüm ama emek verdiğim yazılımların kaynak kodunu veremem.
Basit yazılımların veririm ama.

Burada kimseye "basit" deme hakkınız yok sizde öylesiniz o zaman. Sizin yüzünüzden ceza yiyeceğim ama bu umrumda olmayacak.

Basit ama bu gerçekten basit kod bile yazmasına gerek yok sadece foruma sürükle bırak yapabilir ınternet Explorer ekleyerek?

Ben burada iftira atmıyorum ki doğru olanı söylüyorum anlamıyorsunuz çünkü yazılım hakkında hiç bilginiz yok.

Emek verdiğin yazılımlar decode edilebilir mi? Burada gelmiş open Source diye avaz avaz bağırıyorsun.

Emek verdim dediğin yazılım kfem mi? Uğraş daha iyi yerlere gelirsin belki.

Emek verdiğin yazılımlar decode edilebilir mi? Burada gelmiş open Source diye avaz avaz bağırıyorsun.
Edilemez assembly ile koruyorum.

Source diye KCS Eba open source diye bağırıyorum ona birşey eklemedim ve sizin gibi source codeyi isteyene vericektim ki içine bakmayasınız diye. içerisine .net reflector ile bakılabilir.

Assembly ile korunan KCS Toolboxdur

Bu arada kabul edin herkes bilsin yaptığınız EBA Yazılımı basittir.

Birde benim yaptığım yazılıma bak içerisinde 6 farklı yazılım bulunuyor ayrıca 2 kişi geliştiriyoruz.

Evet benim hiç bir bilgim yok ben lanet olası bir cahilim. Ama siz orda kişiye hakaret denilebilecek bir cümle kurdunuz.

Bu program ne işe yarıyor ?

İki kişi geliştirdiğin yazılım bunlar ise vah vah.

İşte sizin bu halinizi kullanarak sizi kandırıyor?

Ben size doğru olanı gösteriyorum.

Yanlış konuşuyorsun. Laflarına dikkat et.
Bu program ne işe yarıyor?

EBA'nın daha hızlı stabil ve hatasız açılması ve çalışması için yaptığım bir program.

İki kişi geliştirdiğin yazılım bunlar ise vah vah.

Yanlış konuşuyorsun. Laflarına dikkat et.
Ben doğruyu söylüyorum ayrıca içerisine hiç baktınız mı?

İçerisinde ram temizleyici temizlik yazılımı var temadan çok işleve önem verdiğimiz için dış görünüşü kötü olabilir ama işlevi çok iyidir.

İşte sizin bu halinizi kullanarak sizi kandırıyor?

Ben size doğru olanı gösteriyorum.
Off daha fazla uğraşmayacağım, gidin ne yapıyorsanız yapın size karşı attığım ilk mesaja lanet olsun. Ne kadar gereksiz ve boşsunuz. (Ama hoşsunuz ) Zula'yı aşırı kaçırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…