EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Harika işler çıkarıyorsunuz, bir de şu false positive sizi bir bıraksa :D.

Ahaha bootstrapper ne demek bilmiyorsun. Chromium ile alakası yok :D.

Kendini kandırmayı bırak. Forumda benim neler yaptığımı bilen insanlar var.

Sizi neden bu kadar torpilliyorlar anlamıyorum ki benim yazılımlarım sizinkinden daha yararlı yazılımlar. Bu bir müstahaktır. İstediğin kadar takma ama yazılımlarında senin gibi basit yazılımlar.

Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Harika işler çıkarıyorsunuz, bir de şu false positive sizi bir bıraksa :D.
Teşekkürler😍
Sizi neden bu kadar torpilliyorlar anlamıyorum ki benim yazılımlarım sizinkinden daha yararlı yazılımlar. Bu bir müstahaktır. İstediğin kadar takma ama yazılımlarında senin gibi basit yazılımlar.
Laflarınıza dikkat edin. Yaptığım yazılımların sadece 2 tanesi bu. Önyargılısın.

Ağzınızı toplayın, sizin emeklerinizide görüyoruz, yaptığınız şey "kıskanmak". Burada gelip emek vermiş birine "senin gibi basit" şeklinde konuşamazsınız.

Müstehak benim yazılımlarım daha gelişmiş ve daha çok emek varken bunu sadece tek yapıtğı foruma chromium eklemek yani buna tepki göstermemek elde değil ki?

Vatana millete hayirli olacak yazilimlar gelistirirseniz guzel olur. Baskasinin fikirini alip daha sonrasinda ona kafa tutmak bence mantikli degil. EBA Programindan baska bir sey yapmayi deneyebilirsiniz. Ya da birlikte de çalışabilirsiniz. İkiniz de bir seyler biliyorsunuz. Birlikten kuvvet dogar.

Müstehak benim yazılımlarım daha gelişmiş ve daha çok emek varken bunu sadece tek yapıtğı foruma chromium eklemek yani buna tepki göstermemek elde değil ki?
Tepki göster, saygı sınırlarını aşmadan. "senin gibi basit"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı