EBA üzerinden açılan yayına Zoom'dan giriş yapma

Yer
Pendik, İstanbul
Arkadaşlar, şimdi Zoom uygulamasından sesimi test ettim. Gayet güzel bir ses gidiyor. Ancak EBA'nın kendi uygulaması üzerinden sesimi test ettiğim zaman cızırtılı, kötü bir ses gidiyor. Ucuz bir kulaklık da kullanmıyorum. Sonuç olarak EBA canlı yayın uygulaması Zoom tarafından sağlanıyor. Zoom üzerinden giriş yapabilir miyim?

Oradaki bağlantı linkini kopyala Zoom üzerinden aç.

Hoca ekran açmadan sol üstten ID ve şifreyi alıp girebilirsiniz. Ya da linkten girebilirsiniz ama yine de şifreye ihtiyacınız var.

Derse EBA'dan gir önce ID ile şifreyi kopyala Zoom'dan gir sonra olabilir neden olmasın? Zamanına ardakadşım yapmıştı öyle.

Evet yapılıyor,
Önce EBA üzerinden giriş yapıp ID ve şifreyi alıp Zoom üzerinden girebiliyorsun.
Başka yöntemi var mı bilmiyorum.

Atılan bağlantı ile veya Zoom ID ile girebilirsiniz, dediğiniz gibi yapılabiliyor.

Hoca yayın açtıktan sonra Zoom ID'yi bulabilirsem deniyeceğim. Teşekkürler.
@HABAR Teşekkürler. Ancak herhangi bir ID ya da bir URL yok. EBA üzerinden derse katıl dedikten sonra indirdiğimiz EBA canlı ders uygulamasını açıyor.

Hoca da mefta oldu galiba. 15 dakika önce açılması gereken yayını halen açmadı.

EBA Zoom sunucularını kullanır.
Zoom üzerinden giriş yapılabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…