EBA ve Zoom canlı derste bilgisayar kasıyor

Benim bilgisayarda da olmaya başladı ve sistem özelliklerim de kötü değil 1 ay önce yokken şimdi olmaya başladı garip ayrıca GeForce exprince da oyun olarak algılıyor.
GeForce Experience'nin oyun olarak algılaması normaldir. Zoom'a gelen güncelleme sonrası artık video çekimlerinde Zoom'da çektiğin ekran kayıtlarının ayrı bir klasörde toplanması için böyle bir şey geldi.
 
1- Sistem özelliklerin çok düşük.
2- CS 1.6 dediğin program zaten 90'ların oyunu. Neredeyse rahat oynatmayan bilgisayar bulamazsın.
3- Ekran paylaşımı yaparken kasma oluyorsa, bu internet ile alakalıdır. Senin bilgisayarın değil, görüntü donuyor/kasıyordur. Ülkemiz ve tüm Dünya Zoom'a geçince sunucular kasmaya başladı.
Konuyu hortlatmış oluyorum ama aynı problem bende de var.

Pentium T3200 ve 2GB RAM ile bir sıkıntı yok. Ancak Pentium E2160, 2GB RAM ve GeForce 7200GS ile çok kasıyor. Bilgisayar kasıyor görüntü değil.

Her ikisinde de yakın kullanım değerleri var: 30% işlemci ve 200MB RAM. Ama E2160 bulunan sistemde işlemci bazen 70-60% oluyor ve bunun neredeyse tamamı Zoom veya canlı ders uygulaması.

Bir fikri olan var mı?
 
Geçici çözüm: Ekran paylaşılırken üstte "Ayarlar" -> "Görüntü Büyüklüğü" -> 100% olarak ayarlayın, donma sorunu geçiyor.

En azından bende işe yaradı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı