EBA'da şube görünmüyor

Bende de aynı sorun var. Çözüm olarak aşağıdaki kişinin yazdıkları benim için çözüm oldu tabii 8'den 9'a olunca mesaj yazmaktan çekinebilirsiniz ancak şu boş karakteri "ㅤㅤㅤㅤㅤ" yazıp attım. Bir hataymış gibi duruyor. Okul açılınca mesajı sileceğim.
1756647756081.png

Bende de aynı sorun var. Çözüm olarak aşağıdaki kişinin yazdıkları benim için çözüm oldu tabii 8'den 9'a olunca mesaj yazmaktan çekinebilirsiniz ancak şu boş karakteri "ㅤㅤㅤㅤㅤ" yazıp attım. Bir hataymış gibi duruyor. Okul açılınca mesajı sileceğim.
Eki Görüntüle 2566368
sisteme okadar çok yüklenerseniz yavaşlar tabii.

1 haftadır mı herkes sisteme yükleniyor hocam şaka mı yapıyorsunuz?

Hocam çok bilgilendirilmek istiyorsanız MEB bilgi işlem GM'yi arayabilirsiniz.

0 312 413 11 82 - MEB bilgi işlem G.M.
444 0 632 - MEB iletişim merkezi.

Şikayetvar'ada bakarsanız herkes sorun yaşıyor sisteme yüklenirseniz bir şeyler ters gider. Güvenlikli olsun yeter. Bilgi işlemin haberi vardır bir sorun olmuş olabilir.

okullar açılacağı gece tüm sistemdeki sınıflar belli olacak.

İyi günler dilerim.

Hocam çok bilgilendirilmek istiyorsanız MEB bilgi işlem GM'yi arayabilirsiniz.

0 312 413 11 82 - MEB bilgi işlem G.M.
444 0 632 - MEB iletişim merkezi.

Şikayetvar'ada bakarsanız herkes sorun yaşıyor sisteme yüklenirseniz bir şeyler ters gider. Güvenlikli olsun yeter. Bilgi işlemin haberi vardır bir sorun olmuş olabilir.

okullar açılacağı gece tüm sistemdeki sınıflar belli olacak.

İyi günler dilerim.
Hocam zaten talep oluşturdum gelen cevap ise bir hiçten ibaret.

Bende de aynı sorun vardı. Ara ara bilgilerimi güncelleyince sınıfım geldi ama tek kişi gözüküyorum sınıfta. Genel bir sorun bu muhtemelen. Benimkinin sebebini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı