D Deutsch_Turkish Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 221 2 Eylül 2025 #21 Sadece_Emre dedi: Bugün başka bir talebime sonuç gelmiş. Dönem sıkıntısının 1 Eylül'de düzeltilmesi bekleniyor şeklinde. 2 Eylül'deyiz. Genişletmek için tıkla... "Düzeltilmesi bekleniyor" denilmiş yani ihtimal veriyorlar olabilir de olmayabilir de. Collavino dedi: Bende de aynı sorun vardı. Ara ara bilgilerimi güncelleyince sınıfım geldi ama tek kişi gözüküyorum sınıfta. Genel bir sorun bu muhtemelen. Benimkinin sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlk siz eklenmişsiniz. Yavaş yavaş sınıf arkadaşlarınız eklenecektir.
Sadece_Emre dedi: Bugün başka bir talebime sonuç gelmiş. Dönem sıkıntısının 1 Eylül'de düzeltilmesi bekleniyor şeklinde. 2 Eylül'deyiz. Genişletmek için tıkla... "Düzeltilmesi bekleniyor" denilmiş yani ihtimal veriyorlar olabilir de olmayabilir de. Collavino dedi: Bende de aynı sorun vardı. Ara ara bilgilerimi güncelleyince sınıfım geldi ama tek kişi gözüküyorum sınıfta. Genel bir sorun bu muhtemelen. Benimkinin sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlk siz eklenmişsiniz. Yavaş yavaş sınıf arkadaşlarınız eklenecektir.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2025 #22 Deutsch_Turkish dedi: "Düzeltilmesi bekleniyor" denilmiş yani ihtimal veriyorlar olabilir de olmayabilir de. İlk siz eklenmişsiniz. Yavaş yavaş sınıf arkadaşlarınız eklenecektir. Genişletmek için tıkla... Bugün bir daha sonuç geldi düzeltildi şeklinde.
Deutsch_Turkish dedi: "Düzeltilmesi bekleniyor" denilmiş yani ihtimal veriyorlar olabilir de olmayabilir de. İlk siz eklenmişsiniz. Yavaş yavaş sınıf arkadaşlarınız eklenecektir. Genişletmek için tıkla... Bugün bir daha sonuç geldi düzeltildi şeklinde.
D Deutsch_Turkish Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 221 3 Eylül 2025 #23 @Sadece_Emre düzeldimi?
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2025 #24 Deutsch_Turkish dedi: @Sadece_Emre düzeldimi? Genişletmek için tıkla... Hocam düzelmiş görünüyor ama bir anlık da olabilir.
Deutsch_Turkish dedi: @Sadece_Emre düzeldimi? Genişletmek için tıkla... Hocam düzelmiş görünüyor ama bir anlık da olabilir.
B Bakmalak90 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2025 #25 Evet açıldı hemen bakmak isteyen baksın ama çoğu kişi gözükmez.