eBay DropShipping nedir?

Olga666

Kilopat
Merhaba, nasıl yapılacağı mantığını falan anladım. Dolandırıcı, eğitim seti altında yüzlerce TL para alanlardan eğitim seti falan alınmaması gerektiğini de anladım. Onun dışında temel şeyleri biliyorum. Sadece bu işi yapan veya bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim. Dikkat etmemiz gereken şeyler neler? Yapmamamız gereken şeyler nedir?
Gibi sorularda bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Ya da önemli bulduğunuz şeyleri söyleyebilirsiniz. Bu iş için gerekirse aylarca para kazanılmadan uğraşıldığını biliyorum ve yapmaya hazırım. Amazon'da dropshipping yapılanların hesabının kapatıldığını biliyorum fakat eBay'de böyle bir şey var mı emin değilim. Genel olarak bilgilendirme yaparsanız çok yardımcı olursunuz, çünkü Instagram'da ve YouTube'da insanlar gaza getirerek överek anlatıyor ve hiç inandırıcı gelmiyor. Bir de normal vatandaş ağzından fikir almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, kısada olsa eBay'de bir tecrübem oldu, kısa çünkü banlandım. Sana önerebileceğim fazla bir şey yok ama benim banlanma sebebim, eBay dışında iletişim kurmaktı, bu kesinlikle yasak sakın böyle bir şey yapma :) Onun dışında eBay'de Amazon kadar ilkelerine sadık olan bir pazaryeridir, hafife alma derim. Ha bir de artık payoneer ile falan ödeme alınabiliyor çok daha kolaylaştı. Şöyle bir makalede buldum bunu incele istersen, ebay hakkında makale

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı