eBay üzerinden oyun CD'si almak

Makaleler
11
Arkadaşlar, PS2 oyunu alacağım 80 dolar üzerinden satılıyor eBay üzerinden direk kredi kartı ve adres bilgilerini girmek yeterli mi? Yoksa başka bir şey yapmak gerekiyor mu? Bir de vergi kaç TL tutar?

Arkadaşlar, PS2 oyunu alacağım 80 dolar üzerinden satılıyor eBay üzerinden direk kredi kartı ve adres bilgilerini girmek yeterli mi? Yoksa başka bir şey yapmak gerekiyor mu? Bir de vergi kaç TL tutar?
Kapıda vergi çıkıyor. Oyun nedir? Ben PS2 ticareti yapıyorum ama cihazların. Oyunların değil.

Yüzde 20'si kadar vergi çıkıyor +pul +gümrük sunum ücreti vesaire 600 TL civarı vergi ödersin.

Yüzde 20'si kadar vergi çıkıyor +pul +gümrük sunum ücreti vesaire 600 TL civarı vergi ödersin.
Hangi 20? Amerika'dan geliyorsa farklı vergilendirme Avrupda'dan geliyorsa farklı vergilendirme uygulanır. Gümrükte ona bakıp ne kabul ederek vergilendirme yaparlar orası meçhul. Kapıda vergi az da çıkabilir çok ta. Ama net şu çıkar diyemeyiz. Özellikle %20 gibi.

Oyunu Sahibinden, Letgo, Facebook Marketplace vs. üzerinden bulamaz mısın ? 2.1** civarı pahalı geldi çünkü.

Öyle mi? Ben 20'si kadar ödedim hep hiç üstünü görmedim bu zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…