- Makaleler
- 11
God Hand.Oyun nedir?
God Hand.Oyun nedir?
Hocam bende çok araştırdım en son sipariş vermekten vazgeçtim. Bir sürü kaynağa baktım sadece kitaplarda çok az vergi alınıyor. Onun dışında her ürüne özel vergilendirme yapıyorlar. Özellikle teknolojiyle alakalı olanlara basıyorlar vergiyi. Amerika'dan gelenlerde yanlış hatırlamıyorsam %30 olarak baz alınıyordu. Avrupa ise %20. Ama bu artabiliyor.Öyle mi? Ben 20'si kadar ödedim hep hiç üstünü görmedim bu zamana kadar.
Koleksiyon mu yapıyorsunuz hocam. Onun Türkiye'ye gelişi 110-120 dolar civarı tutar bence.God Hand.
Koleksiyon evet.Hocam bende çok araştırdım en son sipariş vermekten vazgeçtim. Bir sürü kaynağa baktım sadece kitaplarda çok az vergi alınıyor. Onun dışında her ürüne özel vergilendirme yapıyorlar. Özellikle teknolojiyle alakalı olanlara basıyorlar vergiyi. Amerika'dan gelenlerde yanlış hatırlamıyorsam %30 olarak baz alınıyordu. Avrupa ise %20. Ama bu artabiliyor.
Koleksiyon mu yapıyorsunuz hocam. Onun Türkiye'ye gelişi 110-120 dolar civarı tutar bence.
Elinize sağlam ulaşır ama sanırım vergilendirmeyi kapıda ödersiniz.Koleksiyon evet.
Yani hocam kredi kartı bilgileri ve adres bilgileri yazmak yeterli mi?Elinize sağlam ulaşır ama sanırım vergilendirmeyi kapıda ödersiniz.
PTT teslim ediyor yurt dışı kargoları.
Ebay'den hiç alım yapmadım şimdi yanlış yönlendirme yapmayım hocamYani hocam kredi kartı bilgileri ve adres bilgileri yazmak yeterli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.