eBay'dan GTX980M alınmalı mı?

allofyou2k18

Decapat
GTX 965M 4GB bir ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartımı GTX 980M SLI 8GB ekran kartına yükseltmek istiyorum. Gümrüğe takılmadan alabilir miyim. Alabilirsem performans nasıl olur? Isınma veya güç yetersizliği gibi sorunlar yaşar mıyım?

Teknik anlamda çok bilgim yok fakat 9** serisi Nvidia mobil kartların güç tüketimi çok yüksek diye biliyorum. Bu sebeple siz modeli yükselttiğinizde güç ile alakalı problem yaşayabilirsiniz.

Yüksek bir ihtimalle ısınma ve güç yetersizliği gibi sıkıntılar yaşarsınız. Güncel kartlar almanız ihtiyaç duydukları gücün düşük olacağından dolayı daha iyi olur. Kullandığınız GPU'nun wat değerleri ile güncel bir GPU'nun wat değerleri aynıyken performansı daha yüksek olacaktır.

Laptop marka modelini söyle. SLI'ın anlamı aynı model iki kartın eş zamanlı çalışıp aşağı yukarı iki kat fazla performans vermesidir. 965M ile iki tane 980M'in tüketeceği güç arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca ne kadar çok güç tüketimi o kadar çok sıcaklıkdır. Soğutma sistemin de yetersiz gelecektir.

Yani kartı beslemeye güç yetmez yetse bile soğutma sistemin yetmez diye düşünüyorum.

Teknik anlamda çok bilgim yok fakat 9** serisi Nvidia mobil kartların güç tüketimi çok yüksek diye biliyorum. Bu sebeple siz modeli yükselttiğinizde güç ile alakalı problem yaşayabilirsiniz.
Daha güçlü bir adaptör alsam ve iyi bir soğutma sistemi kursam nasıl olur?
Kargo ücretine dikkat edin. Gümrükte de vergi çıkarırlar muhtemelen. Miktarı da şansınıza bağlı. Büyük ihtimalle, aldığınıza değmez.
Hesaplarıma göre yaklaşık 60-70 dolar vergi vereceğim.

Peki iyi bir adaptör ve soğutma sistemiyle nasıl olur?
Dizüstü bilgisayarlarda bunu yapamazsınız.
Neyi yapamam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…