EBay'dan konsol alınır mı?

Cihangir osman

Centipat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
15
Arkadaşlar kuzenim Amerika'ya gidecek bende konsol al dedim bana wii ya da PS3 ya da 360 Ebay'e baktım güzel fiyat falan da var acaba alınır mı oradan? (Konsolların linkini atabilirim) teşekkürler. Eski konsolları ne yapacaksın demeyin koleksiyon için zaten PS4 kullanıyorum.
 
Switch güzel fiyata gelebilir,PS 3 zaten Türkiye'de 600TL bandında kuzenine yük olmasın.
 
Kişisel fikrim hiç güvenemiyorum ben. Gittigidiyor da Ebay'a bağlı bir site. Gittigidiyor'a ne kadar güvenmiyorsam Ebay'a da güvenmiyorum. O yüzden ben önermem. N11, Hepsiburada gibi alışveriş sitelerini kesinlikle öneririm.
 
Aslında konsol tek değil birkaç parça daha alacağım ama ben Türkiye'deki kere güvenmiyorum açıkcası bir kuzenime sorayım o nediyor diye sonuöta Amerika'da yaşıyor her şey daha ucuz ebyda teşekkürler.
Kararsız kaldım bende vallaha.😂
 
Bahsettiğim sitelere kesinlikle güvenebilirsin. Çok fazla alışveriş yaptım ve bu güne kadar hiç sorun çıkmadı. Ama dışarıdan daha ucuza getirmek istiyorsan, senin bileceğin iş bir şey diyemem. Ama tekrar söyleyeyim Ebay ve yan kuruluşlarına asla güvenmem. Bu benim kişisel fikrim.
 
Bahsettiğim sitelere kesinlikle güvenebilirsin. Çok fazla alışveriş yaptım ve bu güne kadar hiç sorun çıkmadı. Ama dışarıdan daha ucuza getirmek istiyorsan, senin bileceğin iş bir şey diyemem. Ama tekrar söyleyeyim eBay ve yan kuruluşlarına asla güvenmem. Bu benim kişisel fikrim.

Ama bende şimdi Xbox 360 PS3 ya da wii bulamam ositelerde artık kalmadı çünkü ben bir de kuzene sorayım iyi bilir o teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı