EBay'den alışveriş yapılabiliyor?

trurebellion

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba sorumu açıklayayım PSP almak istiyorum eBay de istediğim renk olanı vs. buldum yaklasık 150dolar gibi bir fiyata satılıyor şu an alım yapsam gümrüğe falan takılır mı malum ülkemizde yurt dışından alım yapmak artık çok problem oldu. Elime sorunsuz ulaşır mı ek olarak ne kadar fiyat öderim?

150 dolar 180e çıkar KDV'dir falandır diye. Bir de diğer bir sıkıntıda şu gümrük fiyatı kendi belşrleyebşlir elektronik ürünlerde gümrük incelemesi sıkışır Kargo firması ek ücret alabilir falan filan işte. eline gelmez yani

Merhaba sorumu açıklayayım PSP almak istiyorum eBay de istediğim renk olanı vs. buldum yaklasık 150dolar gibi bir fiyata satılıyor şu an alım yapsam gümrüğe falan takılır mı malum ülkemizde yurt dışından alım yapmak artık çok problem oldu. Elime sorunsuz ulaşır mı ek olarak ne kadar fiyat öderim?
Artık o devir bitti. Yurtdışına gidip kendiniz alabilirsiniz veya sarı siteden yurtdışına gidip almışlardan satın alabilirsiniz.

Fahiş fiyata almamız için yapılmış resmen; yararından çok zararı var. Almak istediğin ürün Türkiye'de yoksa durum daha da kötü oluyor. Şu an ben de bu durumu yaşıyorum.

Yönetim değişirse belki kanun geri çekilir diye düşünüyorum. O yüzden hala bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı