AOC 24G42e monitörün görüntüsünde bozukluk var

Bütçe
4000

hofffff

Hectopat
Selamlar, PC toplamaya karar vermistim. Toplayana kadar yeni monitoru kullanmaya karar verdim.
VGA to HDMI kablosu ile bilgisayara bagladim fakat goruntude inanilmaz bir bozukluk var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce iade mi etmeliyim yoksa degisim mi istemeliyim? Yeniden almaya kalkarsam 600 TL daha zamlanmis fiyati.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, PC toplamaya karar vermistim. Toplayana kadar yeni monitoru kullanmaya karar verdim.
VGA to HDMI kablosu ile bilgisayara bagladim fakat goruntude inanilmaz bir bozukluk var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce iade mi etmeliyim yoksa degisim mi istemeliyim? Yeniden almaya kalkarsam 600 TL daha zamlanmis fiyati.

VGA to HDMI adaptörü değiştirip tekrar deneyebilir misiniz? Mümkün ise adaptör kullanmadan direkt bağlantı sağlayınız.

VGA to HDMI adaptörü değiştirip tekrar deneyebilir misiniz? Mümkün ise adaptör kullanmadan direkt bağlantı sağlayınız.

Hocam elimde baska adaptor yok ne yazik ki. Ekran karti olmadigi icin HDMI girisi de yok ☹️

Donusturucuyu bugün aldim 500TL'ye yeni ama.

Dosya Ekleri

• IMG20251203130837.jpg
    IMG20251203130837.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 11
Hocam elimde baska adaptor yok ne yazik ki. Ekran karti olmadigi icin HDMI girisi de yok ☹️
Adaptör-Kablodan kaynaklı gibi gözüküyor iade etmeden önce deneme şansı bulabilirseniz başka bir cihaz vs. ile iade için vakit kaybetmemiş olursunuz. Bir tanıdığınız, yakında bir internet kafe vs. varsa belki ricacı olabilirsiniz denemek için

Adaptör-kablodan kaynaklı gibi gözüküyor iade etmeden önce deneme şansı bulabilirseniz başka bir cihaz vs. ile iade için vakit kaybetmemiş olursunuz. Bir tanıdığınız, yakında bir internet kafe vs. varsa belki ricacı olabilirsiniz denemek için.

PC'si olan bir tanidigim yok ama kabloyu aldigim bilgisayarciya soyleyim. Baska yapacak bir şey yok gibi. 4-5 kere sokup taktim ayni.

Sorun donusturucudeymis hdmiden goruntu geliyor dedi kabloyu aldigim yer. O donusturucuyu iade ettim ekran karti almami soyledi. Baska pcciye gidiyorum simdi donusturucu bulursam diye
Adaptör-Kablodan kaynaklı gibi gözüküyor iade etmeden önce deneme şansı bulabilirseniz başka bir cihaz vs. ile iade için vakit kaybetmemiş olursunuz. Bir tanıdığınız, yakında bir internet kafe vs. varsa belki ricacı olabilirsiniz denemek için

Bir de monitörün DP girişine bağlamayı deneyin. Bu kablolar ve dönüştürücüler inanılmaz şans işi. 10 tane denersiniz 11. görüntü verir. Sağlıklı bağlantı değil ne yazıkki

Bir de monitörün DP girişine bağlamayı deneyin. Bu kablolar ve dönüştürücüler inanılmaz şans işi. 10 tane denersiniz 11. görüntü verir. Sağlıklı bağlantı değil ne yazıkki
Bu attığım dp input VGA output olanmış size yaramaz.
Yanılmıyorsam size tam tersi lazım fakat bulamadım.
Sizin aldığınız dönüştürücünün görselini yeni gördüm. Siz de HDMI input almışsınız. VGA input olmalı alacağınız kablo ya da dönüştürücü.

Buldum. Bunu deneyin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı