eBay'den Alışverişim: Broadcom BCM4352 Azurewave AW-CE123H Wi-Fi Bluetooth 4.0 Combo mini kart

Makaleler
287
Yer
İstanbul
MSI GE40 dizüstü bilgisayarıma hem 802.11ac desteği kazandırmak hem de Mac OS X ile uyumlu bir adaptör almak için Broadcom BCM4352 yongalı Azurewave AW-CE123H Wi-Fi Bluetooth 4.0 Combo mini kartın siparişini verdim.

Siparişi dvbforfun adlı üyenin açtığı bu ilan üzerinden verdim:

Broadcom BCM4352 Azurewave AW CE123H WiFi Bluetooth 4 0 Combo Mini Card | eBay

• Sipariş tarihi: 10 Eylül 2014
  • Ürünün geldiği ülke: Hong Kong
  • Ürünün ulaşma tarihi: 27 Eylül 2014
  • Ürünün fiyatı: $39.99
  • Gönderim Ücreti: Yok
Yani 17 gün içinde bir kalbosuz ağ adaptörü Hong Kong'dan ülkemize ulaşabiliyor.

AW-CE123H.jpg

Customs Declaration.jpg

eBay Sipariş.jpg

Son düzenleme:
Bu kart Antalya'da da bulunmakta, zahmet etmişsiniz. MSI Ge60 laptopuma Mac kurmak için dün 100 liraya satın aldım. Fakat nereye monte edeceğimi hala anlayamadım. Garantisini bozulacak galiba.

IMG_20140303_125731.jpg

Peki Recep Bey eBay'den debit card ile alışveriş yapabiliyor muyuz, bir bilginiz var mı bunun hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye İçini açtıysanız garantisi bozuldu zaten.

Asus değil bu bilgisayar. MSI garantisini sağlamakta olan firma 'ServisPoint' MSI Bilgisayarların alt kapakları açıldığında garantiden çıkmamakta olduğunu açıklamış olup, RAM veya HDD (SSD) upgrade'lerine izin vermekte. İşlemci bloğunun sökülüp temizlenmesine izin vermediklerini söyleselerde kaç arkadaşımınkini temizlesemd e garantiye gidince hiçbirşey demediler. Özetle MSI bu konuda 'Müşteri cahaldır bişey bilmez dokunur bozar' mızıkçılığına karşı bir firma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı