Çözüldü Ebrar Bilgisayar güvenilir midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mutluay02

Decapat
Herkese hayırlı akşamlar. Ebrar Bilgisayar'dan ASUS X509JB notebook siparişi verdim. 4 GB kendi RAM'ı 4 GB kendileri eklemiş. ASUS servisini arayınca ürünün kapağının kesinlikle açılmaması gerektiğini sadece yetkili servisin açması gerektiğini söylüyor. Aksi halde garantinin bozulacağını söylüyor. Ebrar bilgisayar ise bizim RAM ekleme yetkimiz var bu üründen 100 küsur sattım sorun olmadı. Fakat ürünü servise yollarken bize yollayın RAM'ını söküp gönderim sağlıyoruz dediler. Ürünü iade mi edeyim? Kullamnayım mı? Güvenebilir miyim sizce? Yorumlarınızı bekliyorum.

Ebrar Bilgisayar ilk bilgisayar aldığımda tercih ettiğim firmaydı, hala daha nefretle anarım. Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.

Stokta olmayan kasayı bana satmışlardı. Değiştirmemi istemişlerdi. Montaj yapıp yollayacağız dediler montajsız geldi. Kasada 80+ Bronze PSU var dediler Dark Force 600W PSU çıktı. Herhangi bir sertifikası yok.

Geçen gün aynı yerden bilgisayar alan biri RAM ekleme konusunda konu açmıştı. Alınmasında büyük bir sakınca görmüyorum.

Ayrıca, laptop üreticilerinin çoğu kullanıcının kendisinin RAM eklemesine izin verir ve garanti dışında saymaz. Tabii bu durum marka ve modele göre değişebilir.

Geçen gün aynı yerden bilgisayar alan biri RAM ekleme konusunda konu açmıştı. Alınmasında büyük bir sakınca görmüyorum.

Ayrıca, laptop üreticilerinin çoğu kullanıcının kendisinin RAM eklemesine izin verir ve garanti dışında saymaz. Tabii bu durum marka ve modele göre değişebilir.

Asus yetkili servisini arayıp seri numarasını verince ürünün ram ekleme kılavuzu bulunmadığını garanti dışı kalacağını söyledi

Asus yetkili servisini arayıp seri numarasını verince ürünün ram ekleme kılavuzu bulunmadığını garanti dışı kalacağını söyledi
Hiçbir şekilde yetkili servis dışında kimse tarafından açılmaması gerektiğini söylediler.
İlginç. İçiniz bu konuda rahat değilse almayın, önceden kullanılmış bir ürün satmaya çalışıyor olabilirler. Bilindik satıcılara yönelin.

14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Daha önceki konularım da da var bir hp laptop satın almıştım bozuk çıkmıştı. 2 ayın sonunda para iademi yeni aldım ve bu ürünü sipariş verdim bu sefer de böyle bir durum söz konusu oldu. Şans olmayınca olmuyor işte yapacak bir şey yok. Teşekkürler bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı