Ebrar bilgisayar ile 3000 TL sistem alma

demirtas123

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. EBRAR bigisayar hakkında bir sorum var. Ben bu siteden bir sistem topladım ve satın almak istiyorum toplamda 3000TL civarı tuttu. Bu sistemin tamamını yani 3000TL'yi taksit ile alma imkanımız var mı? Parçaları değilde tüm sistemi. Cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1 tane ürünü örneğin işlemciyi satın alırken taksit seçeneği sunuluyor. Peki bütün sistemi yani 6-7 farklı ürünü sepete atıp tek seferde satın alırken de taksit seçeneği oluyor mu? Arkadaş bunu anlatmaya çalışmış sanırım. Cevap benim de işime yarayabilir.

Ebrar Bilgisayar'ın müşteri hizmetlerine veya canlı destek bölümüne sorarsanız kesin bilgi alabilirsiniz. %99 sepetinizdeki tüm parçaları toplam olarak taksitle alabilirsiniz.

Ebrar Bilgisayar tüm sepete taksit yapıyor. Üstüne biraz komisyon koyuyor tabi. sikayetvar.com'dan Ebrar Bilgisayar hakkında bir şikayet okudum. Müşteri 9 Taksit seçmiş ama kredi kartı 7 Taksit yapmış. Ebrar Bilgisayar'ı aradıklarında yardımcı olmuyor. Almadan önce bir düşünün isterseniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı