Ebuy7 alışveriş süreci nasıl işliyor?

anldrumzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ebuy7 sitesi üzerinden Honeywell TPM 7950 almak istiyorum fakat alışveriş süreci ve vergiler hakkında sorum var ürün 10.80 dolar tutuyor. Shipping kısmı ise eklediğim ekran görüntüsündeki gibidir. Ürünü sipariş ederken hangisini seçmeliyim? Ve vergi ne kadar gelir yardımcı olabilir misiniz?

Ekran görüntüsü 2023-02-28 163517.png

Ekran görüntüsü 2024-12-01 170337.png

i7-10870H ile 90W çekerken Max 73 derece olmuş, tecrübelerimden yola çıkarak gayet iyi bir termal macun olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki 6 ayda bir yenileme yapmanız gerekiyor, söylenildiği kadar uzun ömürlü değil maalesef.

Boş hikaye verdiğin paraya değmez.

Hocam nasıl sürdünüz macunu? Sıfıra sıfır kapladıysanız pump out yaşarsınız ve tam performans veremez köşelerden 0.5 cm gibi bir boşluğa ihtiyacınız var.

Eki Görüntüle 2364513

i7-10870H ile 90W çekerken Max 73 derece olmuş, tecrübelerimden yola çıkarak gayet iyi bir termal macun olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki 6 ayda bir yenileme yapmanız gerekiyor, söylenildiği kadar uzun ömürlü değil maalesef.

Hocam nasıl sürdünüz macunu? Sıfıra sıfır kapladıysanız pump out yaşarsınız ve tam performans veremez köşelerden 0.5 cm gibi bir boşluğa ihtiyacınız var.
ya internette gördüğünüz her şeye inanmayın 0.5 mm nin hiçbir şeye etkisi olmaz kaldı ki bende öyle (sürmedim) koydum normal bir termal macun ne kadar iyiyse oda o kadar iyi bu kadar zaman beklemeye ve bu kadar para vermeye gerek yok

Ya internette gördüğünüz her şeye inanmayın 0.5 mmnin hiçbir şeye etkisi olmaz kaldı ki bende öyle (sürmedim) koydum normal bir termal macun ne kadar iyiyse oda o kadar iyi bu kadar zaman beklemeye ve bu kadar para vermeye gerek yok.

Hocam kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum. Ben 2 yıldır bu macunu kullanıyorum bu süre içerisinde değişim de yaptım ve anlattığım gibi sürünce daha iyi performans aldım. Yine de size kalmış kullanıp kullanmamak ben kendi tecrübemi aktarıyorum sadece iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı