Ebuy7.com %200 vergi çıkması normal mi?

Ubuntuke

Decapat
Daha fazla  
Ebuy7'den Honeywell PTM7950 sipariş verdim, 31×50 400 TL verdim. Bugün gümrükten çıktı, 800 TL gümrük vergisi çıkmış. Normal mi?

Ne? Ben 80x40 olanı 1 ay önce totalde 600' e almıştım.
Bende anlamadım nasil bu kadar vergi çıktı İnternete bölge müdürlüğüne dilekçe yazın diyor hepsi beni bulur arkadaş ek olarak normalde 15 günde gelen kargo benim şansıma cinde güvenlik önlemi yüzünden 9 gün cinde kaldı şuan 26 .gün hala gelmedi

Bende anlamadım nasil bu kadar vergi çıktı İnternete bölge müdürlüğüne dilekçe yazın diyor hepsi beni bulur arkadaş ek olarak normalde 15 günde gelen kargo benim şansıma cinde güvenlik önlemi yüzünden 9 gün cinde kaldı şuan 26 .gün hala gelmedi
benimki de bugün geldi aynı şekilde 800 tl vergi çıktı saçmalığa bak nereye şikayet edicem onuda bilmiyorum sen ne yaptın

Benimki de bugün geldi aynı şekilde 800 TL vergi çıktı saçmalığa bak nereye şikayet edeceğim onu da bilmiyorum sen ne yaptin

İstanbul gümrüğünü aradım, 3 farklı dahili numaraya yönlendirildim. Son görüştüğüm dahili numara, kargonuz geldiğinde yurt dışı kaydı yapılan müdürlüğe vergilendirme ile ilgili dilekçe yazıp vermeniz gerektiğini söyledi. Şu an bir şey yapmadım. Uğraşsam sürec uzun surecek gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı