Ebuy7 üzerinden alınan 241 TL ürüne 473 TL gümrük vergisi çıktı

Snorlax_9

Femtopat
Ebuy7'den Honeywell PTM7950 padini satın aldım 241 TL ürün, 172 TL kargo ücreti toplam 413 TL denk geldi. Bugün PTT sitesinden baktım ve 418 gümrük, 55 lira sunma ücreti yazıyor. Üründen daha pahalı gümrük ücreti var, bu normal mi? Bu kadar pahalı olduğunu bilsem hiç almazdım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebuy7'den Honeywell PTM7950 padini satın aldım 241 TL ürün, 172 TL kargo ücreti toplam 413 TL denk geldi. Bugün PTT sitesinden baktım ve 418 gümrük, 55 lira sunma ücreti yazıyor. Üründen daha pahalı gümrük ücreti var, bu normal mi? Bu kadar pahalı olduğunu bilsem hiç almazdım :D

Normal değil ama bizim sistemde normal maalesef ki tabii bazı yerlerde daha ucuz oluyor ürünün yarısı kadar vergi çıkıyor siteden siteye değişiyor bu.

Normal değil ama bizim sistemde normal maalesef ki tabii bazı yerlerde daha ucuz oluyor ürünün yarısı kadar vergi çıkıyor siteden siteye değişiyor bu.

Maalesef öyle gerçekten iğrenç bir sistem var. Yaptık bir hata normalde yurt dışından alışveriş yapmam da TR'de olmayan bir ürünmüş. Ders oldu bana da :D

Hocam siz dua edin halen gümrükten geçiyor. Yakında yurt dışından hiçbir şey aldırmayacaklar.

Evet şu anda öyleymiş zaten hocam aldıkları vergiye bakar mısın bir daha yurt dışından almam asla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı