Arkadaşlar Eclipse indirdim fakat hata aldım. Çözümünü de bulamadım. Sanırım Java'da sıkıntı var. Minecraft açtığımda da Java ile ilgili bir hata alıyordum. Bilen biri nasıl çözeceğimi söyleyebilir mi?
Şöyleki oturumunuzun isminde Türkçe karakter var ise Eclipse ve benzer IDE uygulamaları çalışmıyor. Benim bildiğim tek yöntem format. İsmi bir şekilde değiştirsende düzelmiyor denedim kendim bizzat.
Şöyleki oturumunuzun isminde Türkçe karakter var ise Eclipse ve benzer IDE uygulamaları çalışmıyor. Benim bildiğim tek yöntem format. İsmi bir şekilde değiştirsende düzelmiyor denedim kendim bizzat.
Denemedim fakat sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sorunun kökü Türkçe karakter. Dosyalarla alakası yok. Bu arada söylemeyi unuttum eğer format atmak istemiyorsan yeni oturum hesabı ekleyip onda Türkçe karakter kullanmazsan Eclipse açılıyor ve düzgün çalışıyor. Ben sorunu o şekilde çözdüm.