Eclipse P600S alınır mı?

Anakart ROG olduğu için sıvı soğutmada ROG serisi Ryujin ya da STRIX serisi düşünürdüm.

Link atsan daha iyi olur
Anakart ROG olduğu için sıvı soğutmada ROG serisi Ryujin ya da STRIX serisi düşünürdüm.

https://www.hepsiburada.com/corsair...m-p-HBCV000001MSX6?url_src=and-product-detail bu olabilir kasa da beyaz ya
Çok uyarlar birbirine

Son düzenleme:
Beyaz kasa düşünüyorsanız son paylaştığınız Corsair sıvı soğutma güzel yakışır. 👍
Tamam herşey için saol
Tamam herşey için saol
Kralsın :)
Tamam her şey için sağ ol

Aga bir fotoğraf sana soracağım ama fotoğraf nasıl atılıyor
Burda dediğini anladım ama yapılış videosu bulamadım
Tamam herşey için saol

Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam dimi
Tamam herşey için saol

Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam dimi
Böyle olsa hava akışı nasıl olcak anlatır mısın

Dosya Ekleri

• IMG_20220228_223926.jpg
    IMG_20220228_223926.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
P500A ve P600S gibi iki kasanın ismi geçmiş, gerçekten TraktörD500 ve MB511 mi önerilmiş? Sadece acıyorum.
LF420'ye bence gerek yok, ama bu demek değil ki Coreliquid al. Yine git LF360'ı al, P600S'in üstüne tak, keyfine bak.
O sistemde Air Turbine aşırı komik kaçmış bu arada, ben olsam kullanmazdım. 3060 da çok yakışmamış.

Sanırım sıvı soğutma ile gelen fanlar daha performanslı olduğu için yazmış.
Anladım dediğim gibi yapcam yani Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam. Hava akışında sorun olmaz dimi o kafama takıldı
P500A ve P600S gibi iki kasanın ismi geçmiş, gerçekten TraktörD500 ve MB511 mi önerilmiş? Sadece acıyorum.
LF420'ye bence gerek yok, ama bu demek değil ki Coreliquid al. Yine git LF360'ı al, P600S'in üstüne tak, keyfine bak.
O sistemde Air Turbine aşırı komik kaçmış bu arada, ben olsam kullanmazdım. 3060 da çok yakışmamış.
3060 yakışmamış derken?
Neyini beğenmedin
Anladım dediğim gibi yapcam yani Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam. Hava akışında sorun olmaz dimi o kafama takıldı

3060 yakışmamış derken

Technopat Haberler

Geri
Yukarı