Anakart ROG olduğu için sıvı soğutmada ROG serisi Ryujin ya da STRIX serisi düşünürdüm.
Anakart ROG olduğu için sıvı soğutmada ROG serisi Ryujin ya da STRIX serisi düşünürdüm.
Çok uyarlar birbirineLink atsan daha iyi olur
https://www.hepsiburada.com/corsair...m-p-HBCV000001MSX6?url_src=and-product-detail bu olabilir kasa da beyaz ya
Son kez yazıyorum, P500A varken hiçbiri alınmaz.
Son kez yazıyorum, P500A varken hiçbiri alınmaz.
Usta birşey dicemAnakart ROG olduğu için sıvı soğutmada ROG serisi Ryujin ya da Strix serisi düşünürdüm.
Tamam herşey için saolBeyaz kasa düşünüyorsanız son paylaştığınız Corsair sıvı soğutma güzel yakışır.
KralsınTamam herşey için saol
Tamam her şey için sağ ol
Kralsın
Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam dimiTamam herşey için saol
Kralsın
Aga bir fotoğraf sana soracağım ama fotoğraf nasıl atılıyor
Burda dediğini anladım ama yapılış videosu bulamadım
Böyle olsa hava akışı nasıl olcak anlatır mısınTamam herşey için saol
Kralsın
Aga bir fotoğraf sana soracağım ama fotoğraf nasıl atılıyor
Burda dediğini anladım ama yapılış videosu bulamadım
Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam dimi
Anladım dediğim gibi yapcam yani Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam. Hava akışında sorun olmaz dimi o kafama takıldıSanırım sıvı soğutma ile gelen fanlar daha performanslı olduğu için yazmış.
3060 yakışmamış derken?P500A ve P600S gibi iki kasanın ismi geçmiş, gerçekten TraktörD500 ve MB511 mi önerilmiş? Sadece acıyorum.
LF420'ye bence gerek yok, ama bu demek değil ki Coreliquid al. Yine git LF360'ı al, P600S'in üstüne tak, keyfine bak.
O sistemde Air Turbine aşırı komik kaçmış bu arada, ben olsam kullanmazdım. 3060 da çok yakışmamış.
Anladım dediğim gibi yapcam yani Öndeki fanları yukarı sıvı soğutucu fanı öne şeklinde yapcam. Hava akışında sorun olmaz dimi o kafama takıldı
3060 yakışmamış derken
O sistemin yarı boyundaki sistemlere 3060 takıyoruz biz genelde.3060 yakışmamış derken?
Neyini beğenmedin?
Anakartın ekran kartından pahalı3060 yakışmamış derken?
Neyini beğenmedin?