Eclipse Zero Bronze alınır mı?

Eclipse Zero Bronze I R3 1200 RX550 2GB 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Arkadaşlar bu linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar CS:GO, LoL, Rainbow Six Siege, GTA 5 yüksek ayar takıntım yok. Düşükte oynatsa da yeter sizce nasıl? Alınabilir mi?
Genel olarak güzel duruyor ancak içinde bir bomba var.
1598103696962.png

Hiçbir şekilde iyi bir sistem değil. Bu bütçede 3200G APU bir sistem toplasanız daha iyi olur. Ayrı ayrı alabiliyorsanız bunu öneririm. 2650 TL tuttu.

Nasıl yani anlıyamadım ?
Psu çok tehlikeli anlamında yani korumalarına bakmadım ancak voltaj dalgalanması, voltajda artış vs. de psu elinizde kalabilir hatta tüm sisteminiz yanabilir.(korumalarına bakacak bir yer bulamadım).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU kötü, hazır sistem zorunlu değil ise parça parça kaliteli bir PSU ile sistem yapılabilir.

Kardeşim PSU belki düşük güçte ama PSU üreticisi Gamepower ve bugün herkesin bildiği Rampage ile kafa kafaya bir firma nedne böyle dedin sorabilir miyim.
SSD ve PSU değiştirilirse güzel olabilir. Anakartı B450-S2H yapmanızı öneririm.

Bu sistemde B450 tamamen israf olur bence B450 kesinlikle 500 TL bandının üzeri için önerilebilir.

Kardeşim PSU belki düşük güçte ama PSU üreticisi Gamepower ve bugün herkesin bildiği Rampage ile kafa kafaya bir firma nedne böyle dedin sorabilir miyim?

Bu sistemde B450 tamamen israf olur bence B450 kesinlikle 500 TL bandının üzeri için önerilebilir.

Bu sistemin bir üstü var Silver onu da alabilirim kötüyse bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı