Eclipse Zero Bronze alınır mı?

Kardeşim PSU belki düşük güçte ama PSU üreticisi Gamepower ve bugün herkesin bildiği Rampage ile kafa kafaya bir firma nedne böyle dedin sorabilir miyim.

Bu sistemde B450 tamamen israf olur bence B450 kesinlikle 500 TL bandının üzeri için önerilebilir.
Gelecekte uprage olursa diye önerdim sadece 70-80 TL civarı bir fiyat daha verecek. Hem daha fazla özellik var 450’de ama siz de haklısınız.

Gelecekte uprage olursa diye önerdim sadece 70-80 TL civarı bir fiyat daha verecek. Hem daha fazla özellik var 450’de ama siz de haklısınız.

Bu sistemde geleceğe dönük bir şeyler yapmak için işlemci değiştirebiliriz ki 2 ya da 3 yıl sonra bir ekran kartı alınca darboğaz oluşmasın.
En fazla 3000 TL, o da zar zor.

O zaman Silver al ama ben alıp 3 yıl oyun oynayacagım diyorsan bekleyip biraz daha birikip RX580 için kasılabilir ama son karar senin olacaktır.

PSU belki düşük güçte ama PSU üreticisi Gamepower ve bugün herkesin bildiği Rampage ile kafa kafaya.
Evet, Rampage de Gamepower da leşlerde ilk sıraya oynar, ikisi de birbirinden kötü. Rampage ile kafa kafaya derken Rampage iyi mi sanıyorsunuz? Gülerim...

Evet, Rampage'de Gamepower'da leşlerde ilk sıraya oynar, ikisi de birbirinden kötü. Rampage ile kafa kafaya derken Rampage iyi mi sanıyorsunuz? Gülerim...

Bak kardeşim belki senin çok fazla paran olabilir ASUS MSI SteelSeries gibi markaların cıhazlarını kullanıyor olabilirsin ama fiyat performans bakımından baktığında verdiğin paraya aldığın ürün baz alınır sen ASUS ROG Thor bir PSU alabilirsin ama üzerine konuştuğumuz kasanın tümü o para ediyor bunu gözden kaçırıyorsun ve eminim sen Apple ve Samsung dışında telefon üreten yok sanıyorsun.

Aynen aşırı zenginim o yuzden i5 3340 kullanıyorum, Asus Thor PSU falan var zaten bende.

Hala zenginlik diyorsun ya... Nefret ediyorum bilmediğiniz konular hakkında boş boş atmanıza. Ayni paraya kaliteli ürünler varken Rampage mi alsin?

Ulan bilmiyorsanız susun ya, bu kadar zor değil ya, bir deneyin.

Ulan ne zaman dedim ben Apple ve Samsung dışı telefon üreten yok diye? Allah'im kafayi yiyeceğim neler söylüyor ya!? Kendi kafasinda kurgu yapip ben söylemişim gibi konusuyor.

Forumdaki mesaj sayısı 10, gelmiş Rampage savunuyor bana.

Bir de bilmiyor ama biliyor gibi konuşuyor ya, karşısında cidden bilen birisi olunca kahkaha atıyor insan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı