ECS B250H4-M20 anakart BIOS güncelleme

Üstteki daha güncel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapamadım hocam bir türlü ASUS anakart falan olsa kolay zamanında guncelledım ama ECS çok farklı nasıl guncelleyecegım bılmıyorum.
Üstteki daha güncel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS falan olsa kolay ama her anakartın girişleri değişik.
Güncel BIOS'u flasha attım fakat BIOS'tan ilk sıraya alıyorum Boot etmiyor çıldıracağım.

Anladım BIOS'tan 1.ci siraya alacağım flash bellegi.

• USB belleği tak. Anakartının Boot menü tuşuna bas ve listeden USB belleği seç.
  • Olmazsa BIOS'a gir ve USB belleği ilk sıraya al, F10 ile kaydet ve çık.

Abi dediğin işlemi yaptım Windows açıldı.
En üstte flash seçili.

Şu an dediğin işlemi yapıyorum Windows açılıyor tekrar.

Anladım BIOS'tan 1.ci siraya alacağım flash bellegi.

Abi dediğin işlemi yaptım Windows açıldı.
En üstte flash seçili.

Şu an dediğin işlemi yapıyorum Windows açılıyor tekrar.

Nedense Boot etmiyor flashtan.
:(
Abi 3 4 gündür uğraşıyorum su sorunun bir çözümünü bulamadım. Format atarken öyle bir sıkıntı yok ama BIOS güncellerken flashtan başlamiyor. Anakart biraz dandik sanırım sitesinde anakart düzgün çalışıyorsa BIOS guncellemeyin diyordu.

20210606_143311.jpg
20210606_143550.jpg

Arkadaşlar, anakartım baslikta belirtigim gibi BIOS'u flasha yükledim fakat BIOS'u yüklerken flashi BIOS'tan 1. sıraya alıyorum direkt Windows açılıyor. Yardımcı olur musunuz?

Dos, UEFI desteklemez. Boot mode select ayarını UEFI + CSM veya UEFI + legacy yapın. Sonra USB bellekten Boot edebilirsiniz.

Denedim fakat gene olmadı :(
Dos, UEFI desteklemez. Boot mode select ayarını UEFI + CSM veya UEFI + legacy yapın. Sonra USB bellekten Boot edebilirsiniz.

Bu arada ilgin alakan için çok teşekkür ederim abi yapamadım ama mesajını görünce cok sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı