1GBPS bir network'ün varsa zaten bağlantı ayrıntılarında bağlantı hızını görebilirsin. Ayrıca donanım özelliklerinde network adaptörünün özelliklerini açıp gelişmiş sekmesi altındaki seçeneklerde 1000mbps opsiyon olarak var mı diye kontrol edebilirsin. Donanım çipini tespit edip internette araştırabilir ya da Anakart üreticisinin sitesinden varsa ürün kitapçığını indirebilirsin.
Ben buldum senin için;
![]()
ECS ELITEGROUP
Founded in 1987, ECS, the Elitegroup Computer Systems, is a top-notch manufacturer and supplier of several families of computer products in the industry. With almost 30 years of experience, ECS not only produces high-quality products such as motherboards, desktops PC, notebook , Mini PC and semi...www.ecs.com.tw
Burada donanım özellikleri yazıyor network donanımın 10/100 mbps
ECS Anakartların BIOS güncellemelerini bilmiyorum ama şu makaleye bir göz atın.
ECS G31T-M7(V1.0) Modlu BIOS Güncelleme
Arkadaşlar merhaba bundan bir kaç ay önce buradaki forumlarda anakartıma uyucağını duyduğum için Intel Xeon X5460 aldım. Fakat modlu BIOS güncellemesini gerçekleştiremedim ne yaparsam yapiyim modlu BIOS'u veya normal BIOS'u flasha attığımda Boot menüde gözükmedi sonra Windows 7 de afuwin ile...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.