ECS G31T M-7 BIOS Güncellemesi

191661

Kilopat
Merhaba,

Arkadaşlar ECS G31T M-7 anakartımın güncel BIOS sürümünü sitesinden indirdim.Daha sonra USB Flashı Fat32 yapıp biçimlendirdim ve dosyaları içine attım.Yeniden başlattım F11 vs. Generak Disk yani flashıma tıkladığımda 10'dan geriye doğru sayıyor ve ''press esc to boot'' yazıyor ESC'ye bastım sol üstte kısa çizgi çıktı yaklaşık 10 dk bekedim birşey olmadı,kasaya bastım ve yeniden açtım bu sefer esc'ye basmadım 3-5 dk bekledim yine aynı nerede yanlış yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    38,5 KB · Görüntüleme: 56
USB Belleği bootable yaptınız mı?

USB Belleği bootable yaptınız mı?
Bilmiyordum şimdi yaptım durum böyle flasha direk tıklayınca dosyalar gözükmüyor 2 adım gibi sorun olurmu birkaç kez yaptım ama böyle oldu.Fat32 seçerken yanlışlık yaptım mı NTFS'mi seçmem gerekirdi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_7.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
NTFS biçimi olması gerekir.

NTFS yaptım tamam.Şimdi ''Loading freedos no KERNEL SYS'' diye birşey çıkıyor anlamıyorum nerede eksiğim var.Bu arada NTFS olarak biçimlendiriyorum ama Rufus onu fat32 yapmıyormu yine?
@Murat5038 Allah aşına bir çözüm yolu gösterin günlerdir uğraşıyorum birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…