Kasa da bunlar takılı işlemci R7 360 ile darboğaz yapacağından işlemciyi de değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz işlemciler nelerdir ucuz olması tercihim.
Xeon E5450 önerdiler ama bunu satan site bulamadım ben E5410 falan çıktı.
Ayrıca bir sorum daha vardı bu kart bu ana karta takılınca bir sorun çıkmaz değil mi? Uyumlu mudur acaba?
Başka yerde bulsanız bile fiyatının oldukça üstünde satacaklardır. Söyleyin hemen gelsin. Ben E5450 aldım çok memnun oldum. LGA 775 sokete en sağlam işlemcilerden. Tavsiye ederim.
Başka yerde bulsanız bile fiyatının oldukça üstünde satacaklardır. Söyleyin hemen gelsin. Ben E5450 aldım çok memnun oldum. LGA 775 sokete en sağlam işlemcilerden. Tavsiye ederim.
evet aliexpressde tl ile 70 civarına denk geliyor n11 de falan 150tl o zaman ne kadar erken verirsem o kadar iyi 29-59 gün arası yazıyor teslim süresinde bunun bir ortalaması var mı
Ana kartla uyumlu bu işlemci peki r7 360 a dar boğaz yapar mı yaparsa farklı modeller var mıdır dar boğaz yapmayacak
E0 dediğiniz ne oluyor. Birde ben bu işlemciyi değiştirdikten sonra şuan bilgisayar da takılı RAM leri değiştirmeme gerek kalır mı ddr2 RAM takılı 4gb lık şuan da.
Ayrıca zamanınız varsa aliexpress linkini atabilir misiniz E0 lu olan hangisi bilmiyorum da :/