Sorularım şunlar MSI AMD R7 360 ekran kartı siparişini vermiştim ancak hepsiburada 1 hafta sipariş hazırlanıyor deyip siparişimi iptal ettiği için alamıyorum ve bu kartı başka sitelerde normalden fazla fiyatla satıyorlar.
- Bir diğer sorum ise bana bu sisteme R7 360'ın yanına XEON E5450 alırsam darboğaz olmaz dendi. E5450 alırsam RX 460 ile darboğaz yapar mı, yapmaz mı? Yaparsa ucuz bir işlemci önerebilir misiniz anakartım ile falan uyumlu, çünkü bütçem fazla yok.
Peki bu sisteme takarsam bir sorun çıkar mı, anakart falan sorun çıkartmaz değil mi?
RX460 ve XEON E5450'yi bu sisteme takabilirim değil mi?
Birde ileride anakartımı da değiştirmek istiyorum, çünkü en fazla 4GB RAM destekliyor acaba bu işlemciye/ekran kartına kısacası sisteme uygun 8GB RAM destekli ana kart bulabilirim değil mi ileride?
Tahmini Teslimat Zamanı Bunlar sanırsam benim anakartta da çalışıyor, birde E5450 RX460 için yeterli bir işlemci mi? Yeterli değilse önerdiğiniz başka ucuz işlemci var mıdır?
Bu videoya bakabilirsin, bu işlemci 3.6 GHZ hızına OC edilmiş ama GPU kullanım düşüşleri oluyor. CPU kullanımı da oldukça yüksek, darboğaz yaşayacaksın. GTA 5'den daha güçlü oyunlarda var.