ECS G31T-M7 (V1.0) BIOS Güncellemesi

Makaleler
287
Yer
İstanbul
BIOS AdıG31T-M7 (V1.0) için BIOS
Sürüm10/02/25 (2010/03/04 çıkış tarihi)
Güncelleme AçıklamasıGüncelleme nedeni:
-Ön panelden USB takınca bilgisayarın reset atma sorunu giderildi
-10/100 Lan için
Dosya Boyutu707 KB
İndir

Güncelleme işlemi için DOS tabanlı USB hazırlama:

USB Bellek Bootable Yapma Rehberi

Merhaba ustam,

Bende bu anakart var :/ Bios güncellemesini yapayım dedim. Yaptıklarımı anlatayım.

Öncelikle bootable yaptım ve dosyaları direk flash belleğe attım. Ardından usbyi boot menüsünde ilk sıraya koydum ve yeniden başlattım.

PC açılırken Win98 yazısı çıktı ve dos menüsü açıldı. Orada "C:/" gibi bir girdi vardı. Ben usb ye attığım dosya isimlerini girdim bir şey olmadı. Bana bu dosya dos menüsünde açılmaz yazdı. Nasıl yükleyeceğim ?

"afudos 100225S.ROM /p /b /n /c"
"afudos /i100225S.ROM /p /b /n /c"

Bu ikisini de hangisi olursa C:/ den sonra yazıp entar'a basıp deneyin. Ek olarak yukarıda ki bios 10/100 ethernet kartı olanlar için geçerli. ethernet kartını kontrol edip 10/100/1000 değilse yükle :)

Bu anakart stoktur yani model aynı model sorun yok. Ayrıca dediklerini yaptım sonuç olumsuz. Alttaki resimde görebilirsin.

rhbub.jpg

Bu anakart stoktur yani model aynı model sorun yok. Ayrıca dediklerini yaptım sonuç olumsuz. Alttaki resimde görebilirsin.

rhbub.jpg

Yazdıklarımı iyi okuyup uygulayın siz birleşik yazmışsınız "/P /B" boşluk olacak. Ayrıca bios dosyalarını doğru atamamışsınız gibi. AfuWn ile windows üzerinden 100225S romu gösterip deneyin. Eğer onda da hata alırsanız Jumper kontrol edin ve yine dediği giib ben stok olup olmadığını sormadım ürüne göre 2 adet bios var 10/100 ve 10/100/100(giga..) destekli iki biosu var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı