ECS G31T-M7 Xeon X5450 işlemci mavi ekran hatası

safadoganayss

Kilopat
Merhabalar öncelikle sistemim,
4 GB 2+2 RAM
Xeon X5450
HD 5450 ekran kartı
ECS G31T-M7 anakart
450W PSU

Sorunum şu Xeon işlemciyi takınca bilgisayarda en ufak bir işlemi yapmaya çalışınca Max. 2 dakika içinde mavi ekran veriyor. Bu süre bilgisayarı güvenli modda açtığımda 5-6 dakikaya çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Modladım her şeyi yaptım. Bir arkadaşın önerisi üzerine RAM'lerden birini çıkarttım sorun düzeldi gibi. Win 7 32 Bit kullaniyordum 4 GB RAM'in 3,25'i kullanılabilir diyordu, bununla bir ilgisi olabilir mi?

Win7 64bit kurdum ramlerin frekansını en düşüğe aldım mavi ekran sorunu gitti. Win8 ultimate 64bit yuklu ram kullanımı boşta %80 falan oluyor kendi kendine anlamadım.Bilgisayarcı tanıdığa sorduğumda anakartında şişmiş kondansatör var çok donar vs dedi yardımcı olabilir misiniz? İsterseniz anakartın fotoğrafını atabilirim kondansatörler için.

Win7 64bit kurdum ramlerin frekansını en düşüğe aldım mavi ekran sorunu gitti. Win8 ultimate 64bit yuklu ram kullanımı boşta %80 falan oluyor kendi kendine anlamadım.Bilgisayarcı tanıdığa sorduğumda anakartında şişmiş kondansatör var çok donar vs dedi yardımcı olabilir misiniz? İsterseniz anakartın fotoğrafını atabilirim kondansatörler için.
Anakartı değiştirmişsin galiba.Bendede ecs g31t m-7 ve xeon var ve mavi ekran hatası alıyorum neler yaptın ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı