ECS G41R2 v1.0 ve HD 4350 Sisteme Yükseltme Önerisi

efekan6776

Decapat
Bende bu anakarta sahip bir bilgisayar var. Radeon HD 4350 ekran kartı ve 4 GB RAM bulunuyor.
Nasıl yülseltmeler yapabilirim?
Nereden başlamalıyım?
En fazla hangi oyunları açar?
Not: Benim için düşük grafiklerde PUBG Mobile oynatsa yeterli :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini tam vermemişsin ama monitörün 720P ise o dediğin oyunu açar.

Önce sistemini monitör ve PSU dahil komple detaylı yaz sonra elindeki parayı yaz. Öneri yapalım.
Psu 230w
Monitör 720p
İşlemci intel pentium e5400
Harddisk 200gb
Direk yükseltme yapmıycam para biriktirerek yülseltmeler yapcam

Anakartın maalesef yükseltme yapmaya pek müsait değil. Intel tek modül 4GB DDR2 RAM çok zor bulunuyor 2 tane bulup taksan yine bir şeyler olur ama riske değmez. DDR3 olsaydı yükseltilebilirdi.

Sen sağlam para biriktirip, bu sistemi komple elden çıkartıp yeni 2.El sistem toplamalısın. 1500TL gibi bir bütçeye farklı bir konuda şuradaki mesajımda toplamıştım 2.El aynı bu şekilde toplamalısın.

Şu anlık yapabileceğin şey, RAM 2GB ise yanına bir 2GB daha RAM al, 70-80TL ye 9800GT veya HD4850 gibi bir ekran kartı al ve işlemciyi de 60-70TL gibi bir fiyata Core 2 Quad Q8400 yap. Toplam 170TL civarında yapılabilecek yükseltme budur. Bir müddet daha seni bu şekilde idare eder.

Anakartın maalesef yükseltme yapmaya pek müsait değil. Intel tek modül 4GB DDR2 RAM çok zor bulunuyor 2 tane bulup taksan yine bir şeyler olur ama riske değmez. DDR3 olsaydı yükseltilebilirdi.

Sen sağlam para biriktirip, bu sistemi komple elden çıkartıp yeni 2.El sistem toplamalısın. 1500TL gibi bir bütçeye farklı bir konuda şuradaki mesajımda toplamıştım 2.El aynı bu şekilde toplamalısın.

Şu anlık yapabileceğin şey, RAM 2GB ise yanına bir 2GB daha RAM al, 70-80TL ye 9800GT veya HD4850 gibi bir ekran kartı al ve işlemciyi de 60-70TL gibi bir fiyata Core 2 Quad Q8400 yap. Toplam 170TL civarında yapılabilecek yükseltme budur. Bir müddet daha seni bu şekilde idare eder.
Dediğin gibi 2gb ram vardı yanına bitane daha 2gb ram koydum.İşlemciyide intel zeon e5430 alıcam.Ekran kartı hakkında bir fikrim yok dediğin ekran kartını alabilirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı