ECS G41T-M6 BIOS güncellemesi

BieN

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ECS G41T-M6 anakartıma BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat izlediğim videoda 1 dosya indirip flash belleğe atıyordu ama bende birden fazla dosya indi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
AFUWIN.EXE yazan dosyaya çift tıklayıp çalıştıracaksın sonu ROM yazan dosyayı gösterip Windows üzerinden BIOS güncellemesini yapacaksın. Öbür türlü dostan yapmak daha ayrıntılı.

Bunları diskine atıp USB diskini Boot edeceksin sonra msdos komutları ile yükseltme yi yapabilirsin.

AFUWIN.EXE yazan dosyaya çift tıklayıp çalıştıracaksın sonu ROM yazan dosyayı gösterip Windows üzerinden BIOS güncellemesini yapacaksın. Öbür türlü dostan yapmak daha ayrıntılı.

Error: Loading driver diyor.

Bunları diskine atıp USB diskini Boot edeceksin sonra msdos komutları ile yükseltme yi yapabilirsin.

Rica etsem biraz ayrıntılı anlatır mısın?

O zaman Rufus var ise FreeDOS olarak USB'yi yazdırın içine de dosyaları atın PC başlatırken USB ile başlatın. Komut olarak AFUDOS.EXE yazın onun başlaması gerekiyor.

Denediğiniz o programı yönetici olarak açıp bir daha deneyin bence.

Son düzenleme:

Komutlarla yapmaya çalıştığım zaman ROM dosyasını okumuyordu. Sonra bende dediğin gibi programı yönetici olarak çalıştırdım. O da olmadı. Sonra AFUWİN.EXE yi yönetici olarak çalıştırmayı denedim ROM dosyasını seçmeme izin verdi sonra seçip kurdum. Yardımların için teşekkürler, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…