ECS G41T-M6 BIOS güncellemesi

BieN

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ECS G41T-M6 anakartıma BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat izlediğim videoda 1 dosya indirip flash belleğe atıyordu ama bende birden fazla dosya indi. Ne yapmalıyım?

resim_2021-01-13_123818.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AFUWIN.EXE yazan dosyaya çift tıklayıp çalıştıracaksın sonu ROM yazan dosyayı gösterip Windows üzerinden BIOS güncellemesini yapacaksın. Öbür türlü dostan yapmak daha ayrıntılı.

Error: Loading driver diyor.

Bunları diskine atıp USB diskini Boot edeceksin sonra msdos komutları ile yükseltme yi yapabilirsin.

Rica etsem biraz ayrıntılı anlatır mısın?

O zaman Rufus var ise FreeDOS olarak USB'yi yazdırın içine de dosyaları atın PC başlatırken USB ile başlatın. Komut olarak AFUDOS.EXE yazın onun başlaması gerekiyor.

Denediğiniz o programı yönetici olarak açıp bir daha deneyin bence.

Son düzenleme:
O zaman Rufus var ise FreeDOS olarak USB'yi yazdırın içine de dosyaları atın PC başlatırken USB ile başlatın. Komut olarak AFUDOS.EXE yazın onun başlaması gerekiyor.

Denediğiniz o programı yönetici olarak açıp bir daha deneyin bence.

Komutlarla yapmaya çalıştığım zaman ROM dosyasını okumuyordu. Sonra bende dediğin gibi programı yönetici olarak çalıştırdım. O da olmadı. Sonra AFUWİN.EXE yi yönetici olarak çalıştırmayı denedim ROM dosyasını seçmeme izin verdi sonra seçip kurdum. Yardımların için teşekkürler, iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı