ECS G41T-M7 İşlemci ve RAM Yükseltme

Şuradan alın: Tahmini Teslimat Zamanı

Zaten anakarıtnızda şu an 1333 MHz RAM var, evet çalıştırabilir.

Sanırım şuradan kayıt olursanız 5 dolar da indirim veriyor: YALNIZCA SİZİN İÇİN

Ayrıca telefon numaranızı doğru girmeyi unutmayın.
Kusura bakmayın. Bir günlük ceza aldığım için yazamadım. Bios ayarlarıma baktım Overclock ile RAM'in 1333 MHz oluyor. Fakat sorum şu. RAM'leri daha arttırsam bir yararı olur mu? 2GB'lık bir RAM yerine 4GB'lık bir RAM alıp yanına taksam sistemime ek bir hız artışı olur mu?

Kusura bakmayın. Bir günlük ceza aldığım için yazamadım. Bios ayarlarıma baktım Overclock ile RAM'in 1333 MHz oluyor. Fakat sorum şu. RAM'leri daha arttırsam bir yararı olur mu? 2GB'lık bir RAM yerine 4GB'lık bir RAM alıp yanına taksam sistemime ek bir hız artışı olur mu?

2 GB ile 4 GB bellek çift kanal çalışmaz. Muhtemelen sistem açılmaz, açılsa bile tekini görmez, hadi gördü diyelim stabil olmaz.

2 GB ile 4 GB bellek çift kanal çalışmaz. Muhtemelen sistem açılmaz, açılsa bile tekini görmez, hadi gördü diyelim stabil olmaz.
RAM'ler aynı olmadığı için sorun çıkarmaz değil mi? Önceki sayfada önerdiğiniz RAM'i satın alsam hemen, sistemim RAM'i görüp performans alacak mıdır?

RAM'ler aynı olmadığı için sorun çıkarmaz değil mi? Önceki sayfada önerdiğiniz RAM'i satın alsam hemen, sistemim RAM'i görüp performans alacak mıdır?
Şöyle ki anakartımın durumu bu. 1333 RAM'leri çalıştırır mı? Ya da BIOS ayarları üzerinden etkin saati 1333'e çeksem şuan olan 1066 RAM'im çalışmaya devam eder mi?

Dosya Ekleri

• 14891391778851866902596.jpg
    14891391778851866902596.jpg
    310,4 KB · Görüntüleme: 124

Şöyle ki anakartımın durumu bu. 1333 RAM'leri çalıştırır mı? Ya da BIOS ayarları üzerinden etkin saati 1333'e çeksem şuan olan 1066 RAM'im çalışmaya devam eder mi?

Anakartınız 1066 destekliyor diye 1333 MHz RAM kabul etmeyecek diye bir şey yok. Kaldı ki önceki yorumumda zaten takılı olan RAM'in 1333 MHz olduğunu söylemiştim.

Söylediğim RAM muhtemelen çalışacaktır. Her zaman kesin konuşamıyorum maalesef. Anakart kabul etmemezlik yapabilir ancak çalışması en muhtemel RAM o.

Anakartınız 1066 destekliyor diye 1333 MHz RAM kabul etmeyecek diye bir şey yok. Kaldı ki önceki yorumumda zaten takılı olan RAM'in 1333 MHz olduğunu söylemiştim.

Söylediğim RAM muhtemelen çalışacaktır. Her zaman kesin konuşamıyorum maalesef. Anakart kabul etmemezlik yapabilir ancak çalışması en muhtemel RAM o.
Çok teşekkürler. RAM geldi ve CSGO'da ve sistemde hızlanma arttı. Şuan işlemci sorun çıkarıyor. İnşallah oda gelince sistem kendine gelicek. :)

Şuradan alın: Tahmini Teslimat Zamanı

Zaten anakarıtnızda şu an 1333 MHz RAM var, evet çalıştırabilir.

Sanırım şuradan kayıt olursanız 5 dolar da indirim veriyor: YALNIZCA SİZİN İÇİN

Ayrıca telefon numaranızı doğru girmeyi unutmayın.
Bu işlemciyi sipariş etmemi önermiştiniz.

BIOS ayarlarımı nasıl güncelleyebilirim ? Anakart modelim eski olduğundan internette ve Technopat'da bulduğum kaynaklar sorunumu çözmüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı