ECS-G41T-M7 sistem toplama

FurkanEkti

Centipat
Herkese iyi günler dilerim şimdi benim bir arkadaşım var. Bu anakarta sahip sistem toplayacak. 2020 sonlarında yeni ekran kartlarını bekliyor onu idare edecek bir şey lazım. PSU ekran kartı RAM ve HDD uyumlu olacak şekilde. Bütçe için kafamda bir şey yok. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakarta boş yatırım olur. Yeni ekran kartlarını hiç beklemesin, Core 2 Quad'lar RX560'ı zor besliyor.

Dostum yanlış anladın olayı ya da ben yanlış anlattım. Yeni kartlar geldiğinde sıfırdan sistem toplayacak arkadaş. Onu beklerken idare etmek için bunu upgrade edecek biraz işte.

Dostum yanlış anladın olayı ya da ben yanlış anlattım. Yeni kartlar geldiğinde sıfırdan sistem toplayacak arkadaş. Onu beklerken idare etmek için bunu upgrade edecek biraz işte.
O zaman ekran kartı olarak 2.el RX460 alabilir. İyi bir Core 2 Quad'ı varsa fazla darboğaz yapmaz. Ucuzada DDR3 1337MHz 4x2 bellek alabilir. Güç kaynağı olarak ise bunu öneririm

O zaman ekran kartı olarak 2.el RX460 alabilir. İyi bir Core 2 Quad'ı varsa fazla darboğaz yapmaz. Ucuzada DDR3 1337MHz 4x2 bellek alabilir. Güç kaynağı olarak ise bunu öneririm.

Teşekkür ederim. İşlemci olarak bir fikir verebilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı