ECS G41T-M7 V1.0 BIOS Güncelleme

esserdar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Bende ECS G41T-M7 V1.0 anakart var. Alalı 2 yılı geçti ve ben BIOS güncellemesi yapmak istiyorum ama yanlış yaparak tehlikeye sokmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrol ettiğimde üzerindeki güncelleme 2010. Şuan 2012 var ama nasıl kurulcağını bilmediğim işçin hiç müdahele etmedim. Az çok olacaklar konusunda bilgim var yani yanlış yada hatalı olurda anakart çöpe gidebilir bildiğim kadarıyla.

Bir de sizden şu konu hakkında bilgi istiyorum: anakartta zaten görürsünüz 2 sata çıkışı var ama bende 4 sata cihazı var. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde aynı anakart var BIOS güncelleme istiyorum nasıl yapabilirim.
Adsız.png

Recepyildizoz21;
Windows + R Tuşlarına Basınız. ; Sonra Gelen Kısma "dxdiag" Yazıp Gelen Kısımdaheşeyi evet deyip Bir Büyük Sistem Menüsü Geliyor. "Sistem Menüsü : .........." Yazıcak. O Kısımda Markanızı Yazıp İnternetten
ÖRNEK:
"G41T-M7 Bios Update , B360 Bios Update.... " Gibi yazıları yazıp (b360 bu arada Anakart Modeli Ona göre Bios Var) Anakart Modelinizi Yazıp Arayıp Bulabilir, Güncelleyebilirsiniz.

İyi Günler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 221
Recepyildizoz21;
Windows + R Tuşlarına Basınız. ; Sonra Gelen Kısma "dxdiag" Yazıp Gelen Kısımdaheşeyi evet deyip Bir Büyük Sistem Menüsü Geliyor. "Sistem Menüsü : .........." Yazıcak. O Kısımda Markanızı Yazıp İnternetten
ÖRNEK:
"G41T-M7 Bios Update , B360 Bios Update.... " Gibi yazıları yazıp (b360 bu arada Anakart Modeli Ona göre Bios Var) Anakart Modelinizi Yazıp Arayıp Bulabilir, Güncelleyebilirsiniz.

İyi Günler.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama anakartım yandı. Yeni bir tane almayı düşünüyorum ama şuan almıyacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı