ATA100222 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 Benim anakart bu ECS > H110M4-C2H Ve ben bu anakartı nasıl kısa devre yapacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2020
Benim anakart bu ECS > H110M4-C2H Ve ben bu anakartı nasıl kısa devre yapacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 18 Kasım 2020 #2 Eğer kısa devreden kastın power sw olmadan bilgisayarı tornavidayla açmaksa, bu video senin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Eğer kısa devreden kastın power sw olmadan bilgisayarı tornavidayla açmaksa, bu video senin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ATA100222 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #3 EmrahGK dedi: Eğer kısa devreden kastın Power SW olmadan bilgisayarı tornavidayla açmaksa, bu video senin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
EmrahGK dedi: Eğer kısa devreden kastın Power SW olmadan bilgisayarı tornavidayla açmaksa, bu video senin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler