ECS H61H2-M13 v.2.0 Ryzen 5 1600 ile uyumlu mu?

Kerem Cem33

Centipat
Selamlar ben Ryzen 5 1600 işlemci aldım eve geldi ama taktırmadım.
Anakart: ECS H61H2-M13 v2.0.
Ekran kartı: 1050 Ti 4 GB.
RAM: 6 GB.

Anakartımla uyumlu olur mu?

Intel 1155 soket anakarta AM4 soket AMD işlemci takamazsınız imkanı yok AMD Ryzen işlemci için en az A320, B350, B450 gibi anakarta yönelmelisiniz.

A320, B350 yeterli. Ama overclock yapacaksanız en az B450 anakart seçin, güçlü overclock için X570 seçin.

B450 almayı planlıyorum ama bir şey soracağım overclock denilen olayı yapmak zor mu usta birisi gerekirmi bir de B450 diye aratınca bir MSI falan bir sürü marka çıkıyor bana güvenilir siteden link yolllayabilir misin ya da tam adını söyleyebilir misin teşekkürler.

B450 almayı planlıyorum ama bir şey soracağım overclock denilen olayı yapmak zor mu usta birisi gerekirmi bir de B450 diye aratınca bir MSI falan bir sürü marka çıkıyor bana güvenilir siteden link yolllayabilir misin ya da tam adını söyleyebilir misin teşekkürler.

Öncelikle overclock yapması zor bir işlem. Öyle tak diye overclock yapamayız. Ben size şu anda en iyi fiyat performans B450M anakartın linkini atayım, bunu rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz o işlemciyle. Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart sinerji son derece güvenilir bir sitedir.

Yukarıda attığım linkten veya arkadaşın attığı linkten B450 anakart alabilirsiniz "bu" konuma giderek ne için overclock yapılır açıklama yaptım okumanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı