Taktıramazsınız ve takamazsınız da zaten. H61 çipsetine R5 1600 takılmaz, onu da geçtim Intel bir anakarta AMD takamazsınız. En az A320 çipsetli anakart gerek.
B450 almayı planlıyorum ama bir şey soracağım overclock denilen olayı yapmak zor mu usta birisi gerekirmi bir de B450 diye aratınca bir MSI falan bir sürü marka çıkıyor bana güvenilir siteden link yolllayabilir misin ya da tam adını söyleyebilir misin teşekkürler.
B450 almayı planlıyorum ama bir şey soracağım overclock denilen olayı yapmak zor mu usta birisi gerekirmi bir de B450 diye aratınca bir MSI falan bir sürü marka çıkıyor bana güvenilir siteden link yolllayabilir misin ya da tam adını söyleyebilir misin teşekkürler.
Öncelikle overclock yapması zor bir işlem. Öyle tak diye overclock yapamayız. Ben size şu anda en iyi fiyat performans B450M anakartın linkini atayım, bunu rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz o işlemciyle. Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart sinerji son derece güvenilir bir sitedir.
Yukarıda attığım linkten veya arkadaşın attığı linkten B450 anakart alabilirsiniz "bu" konuma giderek ne için overclock yapılır açıklama yaptım okumanı tavsiye ederim.