Öyle birşey olması için güncel bir anakarta sahip olman gerekir. Eski anakartlarda güncellesen de fayda etmez güncel teknolojiyi desteklemek için. Yine de güncellemek istiyorsan anakartın revizyonunu bilmen gerekiyor. Anakartın sağ alt köşesinde rev kaç yazıyor öğrenip bildirin. İmzamdan da Aida64 sonucunu paylaşın.anakarta GTX 1050 takacağım. Fakat takmadan önce BIOS güncellemesi gerekiyormuş.
Eski anakartlarda güncellesen de fayda etmez güncel teknolojiyi desteklemek için.
Merhaba, benim de 2012 güncellemesi var Aynı model anakartımın konuyu açan arkadaşla 2013 Ayın 9'unda güncelleme gelmiş. Sizce ben de BIOS güncellemesi yapmalı mıyım ve Recep Baltaş Dos dosyası demiş, nerden ulaşabilirim o dosyaya?R7 240 ile 1050 arasında baya fark var ancak doğru BIOS dosyası ile doğru şekilde güncelleyebilirse bir bakalım.
Evet yapmalısın. Sistem bilgilerini vermeden bilgi vermemizi beklemeyin.Sizce ben de BIOS güncellemesi yapmalı mıyım?
Emin olmadığım için yapıp yapmamak için bilgi ver demedim zaten.Evet yapmalısın. Sistem bilgilerini vermeden bilgi vermemizi beklemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.