ECS H61H2-M17 BIOS Güncellemesi

Yapıp yapmamak için bilgi ver demedim zaten,
Biz de yapıp yapmamakla bilgi istemedik sizden. Hangi dosya diye soruyorsanız sistem bilgisini vermek zorundasınız. Verdiğiniz modeli yazan yerin resmini ve Rev numarasını paylaşın en başta yazan kişi gibi resimli olarak.
Bu güncelleme sonrası bilgisayarda performans artışı olur mu? Oyunlarda vb.
BIOS güncellemesi oyun için değil sistem kararlılığı için yapılır. Kararlı olan sistem de performansa etki edecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de yapıp yapmamakla bilgi istemedik sizden. Hangi dosya diye soruyorsanız sistem bilgisini vermek zorundasınız. Verdiğiniz modeli yazan yerin resmini ve Rev numarasını paylaşın en başta yazan kişi gibi resimli olarak.

BIOS güncellemesi oyun için değil sistem kararlılığı için yapılır. Kararlı olan sistem de performansa etki edecektir.
Farkındaysan zaten forumu açan arkadaşla her şeyim aynı dedim görmedin herhalde? Modeli Kartı WB. 1 yıl geçmiş benim şu anki sürümden etkisi olmaz diye yapacağım demedim zaten sizlerin demesine göre düşünecektim, ilk defa yapacağımdan yanlış bir şey yaparım ondan sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
dosyaları klasör halindemi yoksa dosyalarımı atıcaz usbye birde biosda nasil güncelleyeceğiz.

Edit: güncelleme yaptım ve dos ekranındayım hiçbir şey yapamıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı