Hocam bana sadece anakart işlemci ve RAM lazımdı. Kasam zaten 600W güç kaynağına sahip, R7 260X'i ona taktım.
Şu an görüntü nasıl olduysa alabildim ama hala HDMI monitörüme görüntü gelmiyor, HDMI to VGA ile VGA'dan alabiliyorum.
İşin garip yanı, HD Graphics kullanırken sürekli çöken sisteme ekran kartı takınca çökmemeye başladı fakat bu sefer de Windows kurarken Cihazlar hazır duruma getiriliyor kısmında yüzde 71'de takılı kaldı, yine aynı donma şekliyle.
RAM'i de 4 GB daha bulup 8 GB yaptım fakat donmaya pozitif ya da negatif bir etkisi olmadı.
Windows kurulu HDD ile Windows'a girebiliyorum şu an. Dediğiniz şekilde AIDA64 raporunu birazdan atacağım buraya. BIOS düşürdüğüm için şu an Windows'u kurmayı tekrar deniyorum.
Hocam bir de şöyle bir şey gördüm, normalde burada bir sürüm yazması gerekmiyor mu?
AIDA64 raporunu atamıyorum çünkü sistem çöküp duruyor. En son CPU testleri yaparken çöktü, atabilirsem atacağım.
Sonunda bitirebildim. 4 GB bellekle bitti ama 8 GB iken bitmedi, ilginç.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com