ECS H61H2-MV V2.0 BIOS Güncelleme Sonrası Donma Sorunu

Aynı RAM ile deniyorsanız tekrar DOS İle yapılacak şekilde düzenliyorum o zaman onu da yapamazsanız artık Windows tekrar kurarsın gelip kurarım.

Bir şekilde girdim, sonuç bu hocam.

1621443141173.png

Bu arada Windows UEFI kurulum değil, bilginiz olsun. Fark eder mi bilmiyorum ama.

Son düzenleme:
Bununla bir deneyin DOS ekranında, Rufus ile Freedos ile bootable edip.

Bununla bir deneyin DOS ekranında, Rufus ile Freedos ile bootable edip.
Error 8716: Invalid Usage hatası verdi hocam.

Elle girmeye çalıştım, Yine 8716 verdi. Generic'i sildim, yukarıdaki gibi 8743 hatası verdi.

Bunu indirip bootable edip bu dosyaları çıkartın diğer eski dosyaları umarım denemiyorsundur her verdiğim yeninden yapman lazımdı. 2. verdiğimde komut sistemine ME yazman yeterliydi bu arada.
Neyse bu işlemi bu verdiğim dosyaları kopyalayıp DOS ekranında şu komutu girip deneyin:
fpt.exe -rewrite -me -f ME.bin

Bunu indirip bootable edip bu dosyaları çıkartın diğer eski dosyaları umarım denemiyorsundur her verdiğim yeninden yapman lazımdı. 2. verdiğimde komut sistemine ME yazman yeterliydi bu arada.
Neyse bu işlemi bu verdiğim dosyaları kopyalayıp DOS ekranında şu komutu girip deneyin:
fpt.exe -rewrite -me -f ME.bin
Her verdiğinizi yeniden sıfırlayarak yaptım. 2. verdiğinizde de dosyaları atarken gördüm, me.bat yazarak işlemi yaptım.

Bu attığınızı da yaptım, sonuç şu, değişen bir şey yok.

1621447544710.png

Güncellendiği içi orada gözükmesi lazımdı. Güncel BIOS'u tekrar yükleyip deneyin.
Sistemi yeniden formatlamadıysanız formatlayn doğru BIOS ve boot ayarlarında. Sistem açılınca HDsentinel ile disk sağlığını da kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı