Pivot, yükseklik ayarı, hoparlör vs var. İncelemesini görmedim ama 300nit parlaklığı olduğu yazıyor, 250nit olanlardan daha iyi olması muhtemel. 250nit LCD için yeterli değil.
Thomson M27fb5c14 Studio Business Monitor 27
www.n11.com
Hacı sen şaşırdın mı 8.5k nedir altı üstü işte ekrana görüntü versin diye kullanacak. Ne bilindik markası o paralara 2K oyuncu monitörü alsın daha iyi. Renk, hız, parlaklık vs daha iyiler. Pivot ve yükseklik ayarı da var. Sırf adında Dell yazıyor diye bomboş monitöre bu paralar verilmez. Tekrar söylüyorum eczanede kullanılacakmış ucuza iş görecek bir monitör arıyor. Paylaştığınız monitörler dE<1 sertifikalı mı ne özelliği var da öneriyorsunuz merak ettim doğrusu. 2 tane monitör parası neredeyse.
Hayır şaşırmadım. Konuyu açan "bütçe belirlemeyeceğim, ucuz olsun, uzun ömürlü olsun" demiş.
Bilindik marka olması uzun ömürlü olması, garantisi ve desteği açısından önemli.
Zaten görüleceği üzere ilk önerim Msi marka, fiyatı da 7K.
Asıl şaşırmak "Sırf adında Dell yazıyor diye bomboş monitöre bu paralar verilmez",
"o paralara 2K oyuncu monitörü alsın daha iyi" demektir.
Önerdiğin monitör "Thomson" marka ve FHD, fiyatı da 4,5K. Önerini eleştirmiyorum ancak 2K ve "Bilindik Marka" olması sebebiyle benim tercihim en kötü MSI olurdu.
Zaten uzun yıllar kullanıllacak diyerek biraz daha yatırım yapılabilir.
Dell marka olarak bence GB, MSI, Asus üçlüsünden, Samsung, LG veya HP Lenovodan genel anlamda daha iyi.
Bunlar kişisel tecrübe ve tavsiyelerim, herkese uymayabilir, önerimi yazar geçerim. Sana da aynısını tavsiye ederim.
Mesajımı alıntılayıp samimiyet gerektirecek şekilde cevap vermemeni rica ederim.