2. el kesinlikle düşünmüyoruz hocam, ddr3te aynı şekilde. Ddr4 sistem toplayıp ilerleyen zamanlarda güncellemelerle sistemi yükseltme ihtimali olabilir.4.500 lira harcamaya gerek olduğunu sanmıyorum. İkinci el DDR3 temiz bir sistem işinizi görür.
Misal: (Örnek olsun diye atıyorum, ilandaki ürün ile hiçbir alakam yoktur.)
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Çok güzel sistem olmuş hocam ancak anakart markası biraz kafamı kurcaladı. Daha önce duymadığım bir marka kendisiFazlaca yeter:
Intel Core i3 BX8070110105 Soket 1200 10. Nesil 3.70GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Intel Core i3 BX8070110105 Soket 1200 10. Nesil 3.70GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Msi M300 Mag Shield Mini Tower Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Msi M300 Mag Shield Mini Tower Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
4.520,66 TL
Bence de gerek yok aslında, hem bu güçte bir işlemciye hem RAM'e. Fiyat için bileşenleri daha güçlü tuttum. Eczane için eski nesillerden de işlemci seçilebilir fakat ileride parça eklemek/yükseltmek nispeten daha zor olur. Elbette her zaman güncelden yanayız2. el kesinlikle düşünmüyoruz hocam, ddr3te aynı şekilde. Ddr4 sistem toplayıp ilerleyen zamanlarda güncellemelerle sistemi yükseltme ihtimali olabilir.
Çok güzel sistem olmuş hocam ancak anakart markası biraz kafamı kurcaladı. Daha önce duymadığım bir marka kendisi. Rami 16 almaya gerek olmadığını düşünüyorum ben açıkcası. Değerlendirmeye alıyorum bu sistemi. Teşekkürler.
i3 3.nesil bir hayli götürür zaten hocam bizim ana bilgisayar bugün itibari ile sizlere ömür. Kendisinde intel pentium işlemci 4gb ram vardı. Gayet işimizi görüyordu.Kuzenimin eczanesinde babamın aldığı i3 3.nesil işlemcili ve Windows 7 yüklü cihazlarla bile bu program çok rahat çalıştırılıyor. Ve hala daha o cihazlar hizmet veriyor insanlara.
Parça seçimleriniz güzel, hoşuma gitti.
B460 anakart yeterli olacaktır ablanıza. OC ile uğraşmayacak en nihayetinde.
RAM Corsair alın.
PSU değiştirin.
Bu PSU haylice iş görür ve kalitelidir.CORSAIR CP-9020210-EU CV550 550W 80PLUS BRONZE GUC KAYNAGI : Amazon.com.tr
CORSAIR CP-9020210-EU CV550 550W 80PLUS BRONZE GUC KAYNAGI : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Corsair PSUlar kaliteli ürünlerdir.
Kasayı da bir şekilde arkadaşlar yardımcı olurlar.
İşlemci gayet hoş. Rami şimdilik tek kanal 8gb almak fiyat açısından diğer parçalara daha çok yatırım anlamında geri dönüş sağlayacağı için dedim. Sonrasında Bir tane daha 8gb alınabilir.Bence de gerek yok aslında, hem bu güçte bir işlemciye hem RAM'e. Fiyat için bileşenleri daha güçlü tuttum. Eczane için eski nesillerden de işlemci seçilebilir fakat ileride parça eklemek/yükseltmek nispeten daha zor olur. Elbette her zaman güncelden yanayız