Eczane için sistem toplama

Bilgisayarlarımı kendim topladım. Eczanem programı kullanıyorum.
Ana bilgisayar : i7 7700 + 120 gb ssd + 8 gb ram + 1tb hdd
Terminaller : i3 8100 + 120 gb ssd + 8 gb ram
Marka olarak tercihim asus , kingston ve wd 'dir.
1 ana bilgisayar ve 4 terminal bilgisayar sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor.
 
Merhaba arkadaşlar öncelikler hepinize iyi forumlar dilerim. Bir yakınım yakında eczane açacak ve benden sistem toplamamı istedi. Şöyle uygun fiyatlı eczanede bizi üzmeyecek her türlü işi takılmadan halledebilecek bir sistem önerirseniz çok memnun olurum. Kolay gelsin hepinize.
Merhaba bende eczaneye 2 pc alıcam, siz ne aldınız?Hiç anlamıyorum bu işlerden.tavsiyeleriniz varmı?all in one' alsam ne alabilirim?yada toplatsam dahamı ucuza gelecek?
 
Merhaba baylar bayanlar, konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat almadan önce ben de bi umut buralarda araştırma yaptım ama bulamadım ne yazık ki. Neyse neticesinde dün bu bilgisayarı sipariş ettim. Intel İ3 10100 2.9GHz, 8GB DDR4 Ram, 1TB HDD, Wi-Fi + Bluetooth, 21.5" Monitörlü Mini Tasarım Ofis ve Gündelik Kullanıma Uygun Masaüstü Bilgisayar (Kart Okuyuculu) - Ofis Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik

aynı bilgisayarın i5 işlemcili olanı da vardı bana gerek yok gibi geldi ama daha yoğun kullananlar onu da tercih edebilir. Kurduktan sonra yazacağım tekrar fikirlerimi. Şimdi değişik bi uygulamaya geçildi o sebeple bizim külüstür kaldırmayınca bilgisayar ihtiyacı oldu. Herkese kolay gelsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı