Edb.Log günlük dosyası açılırken -1023 (0xfffffc01) hatası oluştu

Lear Mert

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Buraya girince bu hata ile karşılaştım, nedir bu, nasıl çözerim?

Olay günlüğü / Windows günlükleri / uygulama kısmı

1567782998251.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya yolunuz doğru mu? Sistem aşağıdaki gibi arama yapıyor. Eğer farklılık varsa dosya yolunuzu klasör ekleyerek aşağıdaki şekle getirirseniz sorun çözülecektir.

"C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\AppData\Local\TileDataLayer\Database\EDB.log"

Dosyanın çıkmamasını beklemiyordum.
Biraz araştırma yapmam lazım, ama öncesinde şunu deneyelim.
TileDataLayer dosyasını oluşturun, onun içerisine Database dosyasını oluşturun. Notepad'i açın, farklı kaydet diyin ve tüm dosyalar seçeneğini seçin, tırnaklar olmadan "EDB.log" ismini verin ve yeni oluşturduğumuz klasör içerisine kaydedin. Teorik olarak bu yaptıklarımızın sorunları çözmesi gerekiyor.

1567980616993.png

Dosyanın çıkmamasını beklemiyordum.
Biraz araştırma yapmam lazım, ama öncesinde şunu deneyelim.
TileDataLayer dosyasını oluşturun, onun içerisine Database dosyasını oluşturun. Notepad'i açın, farklı kaydet diyin ve tüm dosyalar seçeneğini seçin, tırnaklar olmadan "EDB.log" ismini verin ve yeni oluşturduğumuz klasör içerisine kaydedin. Teorik olarak bu yaptıklarımızın sorunları çözmesi gerekiyor.

Eki Görüntüle 436744

Dediklerinizi yaptım, Fakat Tür: Metin Belgesi Yazıyor, Ek Olarak Siz de ki (*.*) Yazısı Yok :D

1568064645104.png

1568064632837.png

Bu seferde Böyle Dedi :D Galiba O Yüzden :D

1568073586381.png

Son düzenleme:
Bizim oluşturduğumuz "EDB.log"u silin. Yeniden başlatın. Akabinde dosyayı kendisinin oluşturmasını bekleyelim.

Oluşturmazsa hizmetleri bypass ederiz.

Tamamdır, Dosyayı Sildim Bekliyorum :D
Yardımların için Teşekkür Ederim, Sorunumu basit bir şekilde çözdük :)

1568256149601.png

Son düzenleme:
Faydalı bir çözüm yolu olmuş. Aynı sorunu güncel yaşadım ve yönergeleri takip ederek çözüme ulaştım. Sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı