Sanırım işlemciye gidebilecek maksimum akımı temsil ediyordu. Renklerin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama stres testlerinde problem yoksa sıkıntı olmaz.
Sanırım işlemciye gidebilecek maksimum akımı temsil ediyordu. Renklerin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama stres testlerinde problem yoksa sıkıntı olmaz.
EDC yani electrical desing current, işlemciye giden voltajın pike noktasını belirler. İşlemci bu noktayı baz alarak yine çok kısa süreli olarak "vaadedilen" hızlara ulaşabilirler.
Hazır yeri gelmişken ben de ufak bir şey sorayım arkadaşlar. Sabah Ryzen Master yüklemiştim ancak o yukardaki EDC'li bölüm gözükmüyor bende. Çözümünü bilen var mı acaba?
Ryzen Master programında "EDC (CPU)" değeri her zaman 99%'de çalışıyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder, iyi Sosyal'ler dilerim. Sistemim: Anakart: Gigabyte Aorus Ultra Gaming X470, İşlemci: AMD Ryzen 2700x, Soğutucu: AMD Stok Fan, Ekran Kartı: Gigabyte...
www.technopat.net
Şu şekilde bir konu buldum galiba işlemciye giden güç fazla ve güç ayarlarından dengeliye almanız gerekiyor sorununuz düzelicektir
Yüksek Performansta şuanda, Prime95 testi 15 dk'dır açık bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
%100 kullanıyor suanda işlemciyi Ram ise %94 kullanılıyor.
Yüksek Performansta şuanda, Prime95 testi 15 dk'dır açık bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
%100 kullanıyor suanda işlemciyi Ram ise %94 kullanılıyor.